Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dan Diaconescu ramane cu interdictiile

Dan Diaconescu ramane cu interdictiile

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a respins, luni, cererea patronului OTV de a i se anula interdictiile de a parasi tara si de a vorbi despre acuzatiile din dosarul in care este cercetat pentru santaj si amenintare.

Patronul OTV a cerut instantei sa ii permita atat sa parareasca tara, cat si sa ii ridice interdictia de a putea vorbi despre dosarul in care este cercetat, respectiv de a putea sa isi exprime liber dezacordul fata de acuzatiile aduse de procurorii anticoruptie.

In 22 iulie, procurorii i-au adus la cunostinta lui Dan Diaconescu ca interdictiile impuse lui pe parcursul urmaririi penale au fost prelungite.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, este cercetat de procurorii DNA pentru santaj si amenintare. Diaconescu a fost arestat preventiv din 23 pana in 25 iunie, cand masura a fost inlocuita cu interdictia de a parasi tara. Lui Dan Diaconescu i s-au impus si alte interdictii, inclusiv de a vorbi pe postul de televiziune despre caz si de a discuta cu celelalte persoane cercetate in dosar.

0 comentariu

Lewis Black 25-05-2010 - 11:10

Ni s-a spus de catre presedintele Bush ca:

„In perioada actuala suntem amenintati de un triunghi diavolesc compus din trei natiuni: Coreea de Nord, Iran si Irac”,

… iar noi? Americanii? Niciodata nu vom ataca Coreea de Nord, pentru ca aceasta natiune este cea mai diavoleasca natiunea de pe suprafata pamintului. De unde stim lucrul acesta? Din filmele sau frinturile de filme care ne parvin de-acolo si care sunt numai in alb si negru. Nu filmele sunt de vina. Acesti oameni?, nord coreeni?, sunt asa de indiavoliti, incit nici macar culoare nu au. Or? You never fuck with this kind of evil. Your hands are full. Nord Coreea este tara din care maimutele din Vrajitorul din Oz, vin!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult