Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dan Fătuloiu, numit la conducerea Poliţiei de Frontieră Oradea

Dan Fătuloiu, numit la conducerea Poliţiei de Frontieră Oradea

scris de L.M.
8 afisari

Chestorul-şef Dan Fătuloiu, fost şef al Poliţiei Române, este începând din această săptămână şef al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Dan Fatuloiu

Dan Fătuloiu, numit la conducerea Poliţiei de Frontieră Oradea (Foto: ziuaveche.ro - Marius BATCA)

El a fost numit la conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne.

Dan Fătuloiu a fost demis în noiembrie 2010 din funcţia de secretar de stat în MAI, în urma a două scandaluri. În scandalul de la Piatra Neamţ, izbucnit după asasinarea lui Gheorghiţă Mararu, şeful poliţiei nemţene a fost acuzat că i-ar proteja pe interlopii locali, transmite RRA.

Numele lui Dan Fătuloiu a apărut şi în dosarul în care omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu a fost prins în flagrant când încerca să-i ofere mită lui Fătuloiu. Fostul şef al Poliţiei Române a recunoscut în faţa instanţei, la unul dintre termenele de judecată, că familia sa avea afaceri cu o companie condusă de Cătălin Chelu.

4 comentarii

V.G. 13-01-2013 - 14:59

Pacat, mare pacat. Am avut o impresie bunicica despre actualul ministru ce a fost inscaunat la M.A.I. Sunt nevoit sa mi-o schimb datorita numirilor pe care le face intr-un mod total inconstient. Ca fost ofiter de politie economica, nu-mi plac simulanții. Cui i-ar plăcea să fie luat drept fraier de cineva care, oricât de multă munca de politie ar ști, nu se apropie de cunoștiințele și experiența ta!? Și chiar de-ar ști… Radu Stoie, deja a comis o mare gafa… a instalat lupul la stana de oi. Ca tare bine le mai spunea Brâncuşi: Nu-mi pot imagina o Românie fără oi! Ţara mea este cea mai frumoasă stână din lume!

Popescu Aurelian 13-01-2013 - 16:13

Am mai auzit de Fatuloiu. Ce facem? Unii il demit ca element corupt iar altii il numesc ca o persoana CORECTA SI COMPETENTA. Da. Tot BOC si cei abilitati la vremea respectiva sunt vinovati ca nu l-au si bagat in puscarie. Cel putin acum vedeam cum inculpatul este scos din puscarie spalat, dezinfectat, spreiat si pus pe locul de onoare pentru eforturile sustinute de a intra in pielea infractorilor si astfel in cunostinta de cauza sa poata lupta cu mult spor impotriva acestora. Dar oricum gestul conteaza. Atata timp cat fara rusine fata de cetatenii care i-au ales acum nici o luna, ei fac astfel de lucruri dand mana cu infractorii ma duce cu gandul ca de fapt avem la conducere o buna parte din interlopi sub acoperire de oameni onesti. Iata cum lumea interlopa si-a bagat oamenii in posturile cheie pentru a le apara interesele. Mare lucru sa nu vedem si la justitie ca se face acest lucru vazand sforariile ce se trag acum. Dar sa aruncam o privire la pozitiile de care ar putea fi interesata lumea interlopa: ministerul de interne, justitie, finante, paduri, economie (industrie, agricultura), ministerul muncii, etc. Sunt pozitii care asigura apararea derbedeului pentru faradelegile savarsite si de asemeni asigura deplina libertate in savarsirea altor faradelegilor legate de banii publici, taxe impozite si folosirea fortei de munca dupa cum vor „muschii lor” (munca la negru, la gri, cu sclavi, si alte forme in functie de fanteziile lor). Nu stiu ce partide din coalitie detin portofoliile la aceste pozitii cheie dar in functie de distributia portofoliilor vedem si gradul de CORUPTIE a partidelor in cauza. RUSINE LOR! si VAI DE NOI!

Paul din Ohio 13-01-2013 - 16:56

Dupa cate stiu eu, Fatuloiu a fost demis de Ba’secu sub diferite pretexte doar pentru ca nu a putut preveni manifestatia politistilor: aceea cu „Iesi afara javra ordinara”. Cred ca asta este „vina” pentru care a fost demis. Daca ar fi fost corupt politia politica ba’securista de la parchete si procuraturi l-ar fi trimis in judecata.

Tom Cc 14-01-2013 - 09:29

Oare functia de şef al Poliţiei de Frontieră Oradea necesita gradul de chestor sef ?? Cam mari gradele in Ministerul de Interne pt. anumite functii !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult