Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dan Fătuloiu pleacă ataşat pe afaceri interne la Milano

Dan Fătuloiu pleacă ataşat pe afaceri interne la Milano

scris de Doru Dragomir
4 afisari

Chestorul Dan Valentin Fătuloiu a fost numit în funcţia de ataşat pe afaceri interne la Milano, prin ordin al ministrului de Interne, Traian Igaş, după ce în noiembrie 2010 fusese pus la dispoziţia ministerului în urma scandalului privind mita oferită acestuia de omul de afaceri Cătălin Chelu.

Dan Fautloiu pleaca atasat pe afaceri interne la Milano

Reprezentanţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor au confirmat pentru Mediafax că ministrul Traian Igaş l-a numit pe chestorul Dan Valentin Fătuloiu în funcţia de ataşat pe afaceri interne la Milano.

Potrivit surselor citate, Dan Valentin Fătuloiu a acceptat preluarea funcţiei şi urmează să plece în Italia.
Numele lui Dan Valentin Fătuloiu este legat de cel mai mare scandal de corupţie din Poliţie.

Dan Fătuloiu, alături de fiul său, Alexandru, l-a denunţat pe omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu că a vrut să-l mituiască, în schimbul rezolvării favorabile a celor 48 de dosare penale în care omul de afaceri este cercetat. Valoarea mitei se ridica la un milion de euro.

Direcţia Naţională Anticorupţie a organizat, în 19 noiembrie 2010, un flagrant delict în cazul omului de afaceri gălăţean Cătălin Chelu, care a avut loc în parcarea de lângă Ministerul de Interne.

Chestorul general Dan Valentin Fătuloiu spunea, după organizarea flagrantului delict, că el crede că a fost „trădat” de poliţiştii de la Economic, după ce le-a cerut acestora analizarea dosarelor în care Chelu era cercetat.

Dan Valentin Fătuloiu a fost demis în 23 noiembrie 2010 din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din MAI, în locul lui fiind numit Ioan Dascălu.

2 comentarii

digital 18-05-2011 - 13:29

turnatoria e temelia!!!

la sidex,bineanteles!

unde v-ati gandit,repede,asa?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult