Acasa Actualitate-InternaInvestigatii De ce a fost arestat afaceristul Bosânceanu

De ce a fost arestat afaceristul Bosânceanu

scris de M.I.
34 afisari

Judecătorii Tribunalului Constanţa au dispus, marţi după-amiază, arestarea pentru 29 de zile a omului de afaceri constănţean George Vergiliu Bosânceanu, acuzat de evaziune fiscală şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

George Bosanceanu (foto:ziuadeconstanta.ro)

În acelaşi dosar a fost arestat preventiv şi unul dintre administratorii firmelor sale, Adriana Monica Ciocoiu, decizia putând fi atacată cu recurs, transmite Agerpres. George Vergiliu Bosânceanu, al cărui hotel a fost demolat parţial de către autorităţi la sfârşitul anului trecut din cauza unor extinderi ilegale, a fost reţinut de procurori în noaptea de luni spre marţi, împreună cu administratorul firmelor sale, Adriana Monica Ciocoiu. Potrivit procurorilor, Bosânceanu este acuzat de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 500.000 de lei, asociere în vederea comiterii de infracţiuni, continuarea lucrărilor după dispunerea stopării lor de către autorităţile de control şi furt cu consecinţe deosebit de grave, fiind estimat un prejudiciu de minimum 1.800.000 de lei.
Anchetatorii spun că în timpul lucrărilor de demolare a extinderilor ilegale la hotelul Histria, din staţiunea Mamaia, a fost identificat un branşament ilegal la reţeaua de alimentare cu energie electrică, prin care era alimentat hotelul său. George Vergiliu Bosânceanu mai deţine două hoteluri în municipiul Constanţa, autorităţile intenţionând, de asemenea, demolarea unuia dintre acestea pentru că ar fi fost construit ilegal.

1 comentariu

unudedreapta 25-01-2012 - 02:31

i-au gasit mai multe bube si ‘de aia’ l-au ridicat. Multi interpusi ai lui Mazare sau doar niste tipi unde isi bea el cafeaua au construit in Mamaia la greu fara autorizatie si de aia nu se mai ia nimeni, nu ca i-as tine partea penultimului om pe care mi-as dorii sa-l cunosc dar ultimul e mai mult ca sigur Mazare aka Willy Drogatu’ (drogatu via Vasea).

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult