Acasa Actualitate-InternaInvestigatii De ce intră la închisoare Aurică Pumn de Fier şi ai lui

De ce intră la închisoare Aurică Pumn de Fier şi ai lui

scris de Z.V.
59 afisari

Aurel Constantin zis Aurică Pumn de Fier, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din judeţul Prahova, a fost condamnat, miercuri, la cinci ani de închisoare.

Aurică Pumn de Fier a fost condamnat pentru proxenetism, asociere în vederea comiterii de infracţiuni, uz de fals,

De ce intră la închisoare Aurică Pumn de Fier şi ai lui

sfidarea organelor judiciare şi conducerea unui autovehicul fără a poseda permis. Potrivit unui comunicat de presă al Tribunalului Prahova, instanţa de judecată l-a condamnat pe inculpatul recidivist la patru ani de detenţie pentru comiterea infracţiunii de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi la cinci ani de închisoare pentru proxenetism, acesta primind şi trei ani de detenţie pentru comiterea mai multor fapte de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi câte şase luni de închisoare pentru două infracţiuni de uz de fals şi pentru sfidarea organelor judiciare. În urma contopirii pedepselor, s-a stabilit că Aurică Pumn de Fier va executa pedeapsa cea mai grea, respectiv cea de cinci ani de închisoare şi doi ani de interzicere a unor drepturi cu excepţia dreptului de a alege, după executarea pedepsei principale.
În acelaşi dosar, au mai fost condamnate două persoane care făceau parte din aceeaşi grupare infracţională. Astfel, Florin Cruceru, zis ‘Fefeul’, a fost condamnat pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, proxenetism, dare de mită şi uz de fals tot la cinci ani de închisoare şi doi ani de interzicere a unor drepturi cu excepţia dreptului de a alege, după executarea pedepsei principale, iar Cezar Costache, zis ‘Cezarică’, a primit aceeaşi pedeapsă, pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, proxenetism, conducere pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi furt calificat. Şi aceşti doi inculpaţi sunt recidivişti.
Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare pentru inculpaţii arestaţi şi pentru celelalte părţi lipsă, iar pentru procuror în zece zile de la pronunţare.
Gruparea infracţională condusă de Aurică Pumn de Fier, specializată în comiterea de acte de tâlhărie, cămătărie, şantaj, prostituţie şi proxenetism, furt de autoturisme şi înmatricularea acestora cu acte false, dar şi furturi din societăţi comerciale, locuinţe şi anexe gospodăreşti , a fost destructurată în decembrie 2010, 18 persoane fiind conduse la acel moment la audieri.

1 comentariu

virginica 01-03-2012 - 19:58

Si cati ani face in realitate? Pagubitii suntem tot noi pentru ca va trebui sa-i suportam cheltuielile din puscaria. Dreptate este asta?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS