Acasa Actualitate-InternaInvestigatii De ce îşi apără familia Răzvan Lucescu

De ce îşi apără familia Răzvan Lucescu

scris de D.P.
198 Afisari

Răzvan Lucescu s-a declarat ‘surprins şi dezamăgit’ de faptul că presa a readus în actualitate un eveniment tragic produs în urmă cu 21 de ani, respectiv un accident rutier în care a fost implicată soţia sa, soldat cu moartea unei persoane.

razvan_lucescu

De ce îşi apără familia Răzvan Lucescu foto: Agerpres

Lucescu a fost acuzat de faptul că la volanul maşinii care a produs accidentul s-ar fi aflat chiar el, dar a făcut ulterior schimb de locuri cu soţia sa, lucru pe care îl neagă cu vehemenţă. ‘Întotdeauna mi-am apărat familia şi niciodată n-am aruncat o faptă a mea pe umerii altei persoane. Soţia mea regretă că n-a avut nicio posibilitate de a evita accidentul.

Victima a traversat printr-un loc nepermis, aşa cum s-a constatat şi în anchetă. Îi înţeleg durerea domnului Miu (tatăl victimei – n.red.), dar asta nu-i dă dreptul să arunce cu noroi în familia Lucescu. Deşi este nevinovată, şi soţia mea este o victimă a acelui accident, deoarece nu poate uita acea zi fatidică. De multe ori îmi pare rău că n-am fost eu la volan, dar, de fiecare dată, îmi dau seama că nimeni nu putea evita acel accident, ţinând cont de faptul că victima a sărit în faţa maşinii. Procurorul a dispus neînceperea urmăririi penale, considerând că accidentul s-a produs din cauza victimei. În concluzie, îi rog pe cei care vor să terfelească numele Lucescu să-mi lase familia în pace!’, precizează Răzvan Lucescu într-un comunicat dat publicităţii luni.
Antrenorul Rapidului reaminteşte că subiectul respectiv s-a mai aflat în actualitate în anii trecuţi şi a avertizat că îi va acţiona în instanţă pe autorii articolului, ‘pentru calomniile proferate’. ‘Acest subiect nu reprezintă o noutate. Aceleaşi informatii au mai apărut în presă în 1993 şi 2006 şi, de aceea, nu înţeleg de ce se trag sforile pentru ca acest eveniment sa fie readus în atenţie. Consider că jurnaliştii care au repus acest caz pe tapet au căutat un ‘senzaţional’ fără acoperire… Dacă ar fi încercat să afle informaţii legate de anchetă de la autorităţile care s-au ocupat de acest caz, ar fi aflat adevărul. În consecinţă, îmi rezerv dreptul de a-i acţiona în instanţă pentru calomniile proferate la adresa mea şi a familiei mele. S-au spus multe şi se vor mai spune multe neadevăruri despre familia mea. Personal, am fost făcut ‘homosexual’, ‘ţigan’ şi ‘swinger’ de persoane care au încercat să lovească în munca mea şi a tatălui meu. N-am renunţat însă niciodată să ţin capul sus. Am decis să merg înainte şi să rezist presiunilor. Voi rămâne pe poziţii şi în acest caz, deoarece am conştiinţa curată. Ştiu că acel accident nu s-a produs din cauza soţiei mele, ştiu că eu n-am fost la volan în acel moment, ştiu că victima a comis o imprudenţă fatală, ştiu că autorităţile au decis neînceperea urmăririi penale, ştiu că acel tată nu-şi va uita copilul dispărut, şi ştiu că soţia mea a devenit, fără să vrea, o victimă’, adaugă Răzvan Lucescu, care consider că ‘cineva doreşte sa demonstreze că familia Lucescu şi-a făcut un nume în România şi în lume călcând pe cadavre’
‘Cred că aceste noi atacuri la adresa numelui Lucescu vor sa denigreze o familie. Le transmit celor care le întreprind că aceste mizerii vor întări şi mai mult familia Lucescu‘, se precizează în finalul comunicatului.

6 comentarii

Romeo2110 24-01-2012 - 07:34

> Personal, am fost făcut ‘homosexual’, ‘ţigan’ şi ‘swinger’ de persoane
>care au încercat să lovească în munca mea şi a tatălui meu.

La nationala Razvane ai facut munca e selectie pt Rapid.
Ai intrat in cartea recordurilor dupa ce ai adus Romania pe cea mai scazuta pozitie in topul Fifa din istorie !
In ceasul al 13 nu l-ai lasat pe Olaroiu sa vina la nationala !
Ai programat meciul cu Argentina si ai dezertat chiar in momentul in care nationala se urca in avion !

ESTI UN TZIGAN PUR SANGE !

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 24-01-2012 - 10:51

Fii… mai iertator FRUSINA-che , gunoiule, ca habotnic neo-protestant WANTED by USA si RO.

Romeo2110 24-01-2012 - 11:45

POLITRUCULE SOROS, chiar vrei sa ma arestezi si sa ma duci la Guantanamo ?

N-am zis rrom; am zis tzigan. Nu m-am referit la culoarea pielii ci la caracter.

Bezmeticule, esti un fundamentalist al ‘corectituidinii politice’; ai IQ negativ; incearca sa sesizezi nuantele. Rromii pot fi oameni cumsecade – ca orice alta etnie – (prezumtia de nevinovatie).
La lucesti – tatal si fiu – asta a fost compromisa.

Puaradeii li Razvan sunt rromi, educati care nu s-au remarcat prin nimic negativ pana acum.

PS Nu sunt secta; lasa jignirile.

ParpanghelE: Splendida WILD LIFE si MESSAGE 24-01-2012 - 12:19

Frusina-che , ai fost predicator neo-protestant ,pina ai dat de dracu, ai revenit in TARA, si de atunci te dai calugar ortodox, …STEEP by STEEP ajungi si la GUANTANAMO, viu, s-au cine stie!RASIST IMPUTIT !

Romeo2110 24-01-2012 - 13:36

Miel sa-ti dau pt ca ma botezasi ‘Frusinace’ n-am sa-ti dau. De unde pana unde numele asta numai capul tau de politruc poa’ sa stie. Nu sunt calugar ci mirean, si m-a ferit Dumnezeu de secte. Dai consecvent cu par-n balta.
PIERDED SOROS BANII CU TINE.
Vad ca provoci pt a stoarce informatii… Noua securitate s-a retehnologizat si are noi stapani: munca cu ochiul si timpanul s-a mutat pe forumuri….

Pana una alta, globalismul va transforma intreaga lume intr-un lagar Pitesti. Vor fi numai victime si tortionari.

Dupa 11.09.2001 lumea a intrat in oranduirea sionista !

urbos 24-01-2012 - 13:40

S-a vrut intrarea in oranduirea sionista dar s-a fasait. Respira greu naparca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS