Acasa Actualitate-InternaInvestigatii De ce şi-a înjunghiat un bărbat din Vaslui fiul

De ce şi-a înjunghiat un bărbat din Vaslui fiul

scris de C.S.
13 afisari

Un bărbat de 55 de ani, din localitatea vasluiană Frasinu, a fost arestat preventiv, luni, pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat în piept fiul care intervenise într-un scandal iscat între părinţi întrucât bărbatul era nervos că mâncarea nu era gătită bine.

crima_dubla_vasluiPotrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, incidentul a avut loc în contextul unui acces de furie al unui bărbat din localitatea Frasinu, în timp ce acesta stătea la masă împreună cu soţia sa şi cu fiul în vârstă de 26 de ani, reproşându-i femeii faptul că ficăţeii pe care-i servea nu sunt prăjiţi prea bine, transmite corespondentul Mediafax.

Tânărul de 26 de ani a intervenit în scandalul iscat între părinţii săi, moment în care bărbatul de 55 de ani a luat un cuţit de pe masă şi i l-a înfipt în piept, perforându-i un plămân şi atingându-i inima.

„Victima a reuşit să iasă până în curtea locuinţei, unde a căzut în stare de inconştienţă. Ulterior, a fost chemată şi o ambulanţă, care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde medicii l-au supus unor intervenţii chirurgicale complexe”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

 Iniţial reţinut de către procurori, agresorul a fost prezentat în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Vaslui au admis cererea şi au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, pentru tentativă de omor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult