Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Deces Condrea: percheziții informatice și audieri de martori

Deces Condrea: percheziții informatice și audieri de martori

scris de A.P.
11 afisari

Anchetatorii vor efectua percheziții informatice și vor audia martori în dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

dan condrea ort accidentDe asemenea, în dosar se va face o constatare genetică și se va realiza o expertiză tehnică a mașinii implicate în accident.

Medicii legiști au realizat luni o primă parte a necropsiei lui Dan Condrea, fiind prelevate multe probe. Urmează ca necropsia să continue marți. Conform unor surse medicale, la necropsie s-a observat că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.

Aceleași surse susțin că trupul neînsuflețit poate fi ridicat pe baza unui proces verbal de identificare. De altfel, la Institutul de Medicină Legală a fost prezentă luni și soția lui Dan Condrea.

Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

Ancheta este efectuată de procurorii de la Parchetul General, care au dispus efectuarea unei necropsii, urmând a se dispune totodată și efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii și a împrejurărilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat și transportat la sediul organelor de poliție în vederea efectuării de cercetări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult