Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Deltaplanul prăbuşit la Galaţi transporta ţigări de contrabandă

Deltaplanul prăbuşit la Galaţi transporta ţigări de contrabandă

scris de D.S.S.
5 afisari

Surse judiciare spun că deltaplanul prăbuşit joi dimineaţă, la 20 de kilometri de Galaţi, la Scânteieşti,în apropierea poligonului militar de la Mălina, este înmatriculat în Republica Moldova şi ar fi transportat ţigări de contrabandă de peste Prut. Pilotul şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Deltapalan prabusit la Galati

Deltapalan prabusit la Galati

Pilotul deltapalanului cu motor era cetăţean moldovean, iar purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat pentru ProTV că se fac cercetări în continuare pentru identificarea lui.
Eugen Chiriţă a declarat că accidentul a avut loc joi dimineaţă. O persoană a semnalat prăbuşirea deltaplanului la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 05.15. Ciobanul care a ajuns primul la faţa locului şi a anunţat ISU despre accident a povestit că la faţa locului se găsea şi o cantitate destul de mare de ţigări, cele mai multe de fabricaţie moldovenească.
Este vorba despre o singură persoană, din informaţiile pe care le avem până la aceasta oră, de sex masculin, care este decedată” – a declarat reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

1 comentariu

TOM Cc 19-05-2011 - 18:21

Poate au avut loc trageri in poligon si a fost doborat moto deltaplanul ! Felicitari tragatorilor !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult