Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Descinderi la o grupare preocupată cu evaziunea fiscală şi spălarea de bani

Descinderi la o grupare preocupată cu evaziunea fiscală şi spălarea de bani

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

În dimineaţa zilei de vineri, 8 iunie, au avut loc 24 de percheziţii în judeţele Satu Mare şi Maramureş, la sediile unor firme şi la locuinţele mai multor membrii ai grupării.

Perchezitii in Satu Mare si Maramures la o grupare ce se ocupa cu evaziunea fiscala si spalarea de bani

Percheziţiile au vizat destructurarea unei grupări suspectate de procurori pentru comiterea de infracţiuni pe linia evaziunii fiscale şi a spălării banilor. Conform Mediafax, cele 24 de percheziţii care au avut loc la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile sau reşedinţele mai multor persoane au fost efectuate de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Pentru rezolvarea acestui caz poliţiştii au colaborat cu specialiştii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi cu cei ai Gărzii Financiare Timiş, Arad, Maramureş şi Cluj. Totodată, acţiunea de vineri se desfăşoară în cooperare cu poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, Serviciul de Investigare a Fraudelor Bihor, serviciile de intervenţie rapidă din cadrul IPJ Maramureş, Bihor şi Satu Mare, cu sprijinul informativ şi tehnic al SRI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult