Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Desene cu steagul Ungariei pe stânci din Cheile Râmeţulu

Desene cu steagul Ungariei pe stânci din Cheile Râmeţulu

scris de M.A.
18 afisari

Poliţiştii din Alba au declanşat o anchetă, sâmbătă, după ce au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei organizaţii ecologice că pe câteva stânci din Cheile Râmeţului au apărut mai multe desene de diferite dimensiuni reprezentând steagul Ungariei.

Desene cu steagul Ungariei pe stânci din Cheile Râmeţulu

Desene cu steagul Ungariei pe stânci din Cheile Râmeţulu

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, de către reprezentanţii unei asociaţii ecologice că pe stânci din Cheile Râmeţului au apărut nişte desene reprezentând steagul maghiar, de diferite dimensiuni, cu dimensiuni între 30 de centimetri şi un metru.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări au apărut aceste desene.

„Am fost sesizaţi de o asociaţie ecologică în condiţiile în care zona respectivă este protejată ecologic, fiind rezervaţie naturală. Am deschis o anchetă pentru a verifica cine a făcut desenele respective, însă nu am reţinut încă nicio infracţiune. Deocamdată, nu sunt date din care să rezulte că aceste desene ar fi fost realizate de către extremişti maghiari”, a spus Luminiţa Prodan.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba a adăugat că zona respectivă este una greu accesibilă şi că nu se ştie când anume au fost făcute acolo desenele respective.

Poliţiştii au mers la faţa locului, în zona de campare, turiştii fiind legitimaţi.

2 comentarii

Marius 11-08-2013 - 14:27

Cand se vor stopa actiunile extremiste ungare in Romania?!Cineva spunea ca : ,,In Statul DEMOCRATIC nu faci ce vrei ,ci numai ce trebuoie”Eu cetateanul roman ce trebuie sa inteleg:-ungurii ne injura pe fata,au drepturi mai multe ca noi,sunt privilegiati,politicienii lor ne tradeaza permanent,fac declaratii net impotriva Romaniei si nimeni nu respecta CONSTITUTIA;- noi vorbim de Venetia ,de Europa si regionalizare(eu inteleg dezmembrare si cresterea cheltuielilor bugetare,DECI TAXE MAI MARI SI MAI MULTE) CAND ROMANIA VA FI CONDUSA DE ROMANI PATRIOTI SI NU VA MAI FII JUPUITA DE BOGATII SI POPULATIA SARACITA PRIN SMACHERII BANCARE?! Probabil ca atunci cand domnul Verestoy Atyla va da socoteala cum si-a facut averea si cat de legal a defrisat padurile Romaniei vom vede si un govern pro Romania la Bucuresti.(Buna ziua Ancuta.Care este deosebirea intre domnul Blaga si domnul Stroe,Intre domnul Victor si domnul Boc sau Ciorbea(luminita de la capatul tunelului -care nu a mai aparut si ne-a lasat in tunel)?!

digital 11-08-2013 - 20:17

și mătta cu kracii desfăcuți pe metereze!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult