Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Detalii şocante în cazul poliţistului din Argeş care şi-a ucis copilul

Detalii şocante în cazul poliţistului din Argeş care şi-a ucis copilul

scris de B.C.R
22 afisari

Detalii şocante ies la iveală în cazul poliţistului din Argeş care şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis. O posibilă justificare pentru gestul său este gelozia.

Marius Frantescu

Marius Frantescu

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului Mediafax, că băiatul, în vârstă de trei ani, a fost împuşcat în somn, după care poliţistul s-a sinucis.Copilul a fost găsit într-un sac de dormit, iar în casă judiciariştii au găsit mai multe bilete de adio în care bărbatul îşi justifica fapta.

Anchetatorii iau în calcul gelozia drept o posibilă justificare a ceea ce a făcut poliţistul de la crimă organizată. Săptămâna trecută abia ce divorţase la un notar şi trăia cu impresia că soţia şi-a găsit un iubit, tot poliţist, arată sursa citată.

Mai mult, se pare că cea care a cerut divorţul este chiar femeia. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru omor, iar duminică medicii legii vor face necropsia. Poliţistul de la Crimă Organizată şi copilul său au fost găsiţi, sâmbătă, morţi în apartamentul bărbatului din Piteşti, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul şi-a împuşcat copilul, apoi s-a sinucis.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, poliţistul nu a fost cercetat disciplinar sau administrativ, iar soţia nu depusese sesizări împotriva lui. Conform unor surse din cadrul anchetatorilor, poliţistul fusese testat psihologic în ianuarie şi declarat apt.

Marius Franţescu

Conform aceloraşi surse, poliţistul în vârstă de 29 de ani era divorţat, având cu fosta soţie, şi ea de 29 de ani, un copil de 3 ani şi 7 luni. Femeia a dus sâmbătă dimineaţă copilul la locuinţa fostului soţ, după care bărbatul nu a mai răspuns la telefon, astfel că femeia a alertat serviciile de intervenţie.

Marius Franţescu, poliţist la Antidrog a comis o crimă care a şocat întreaga ţară, împuşcându-şi în cap copilul de trei anişori. Apoi, cu un al doilea glonţ, şi-a pus capăt propriei vieţi. Precizăm din nou, s-a întâmplat azi în cartierul piteştean Eremia Grigorescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult