Acasa Actualitate-InternaInvestigatii DGIPI sau SRI? Dispozitiv de urmărire GPS, pe maşina preşedintelui SNAP

DGIPI sau SRI? Dispozitiv de urmărire GPS, pe maşina preşedintelui SNAP

scris de M.A.
26 afisari

Preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarat, joi, că a sesizat DGIPI şi SRI, după ce şoferul lui a descoperit un dispozitiv de urmărire în maşina pusă la dispoziţia organizaţiei sindicale de Ministerul Afacerilor Interne.

DGIPI sau SRI? Dispozitiv de urmărire GPS, pe maşina preşedintelui SNAP

DGIPI sau SRI? Dispozitiv de urmărire GPS, pe maşina preşedintelui SNAP (captura foto Realitatea TV)

Iulian Surugiu a precizat că dispozitivul de urmărire prin GPS, descoperit în urmă cu două zile de şoferul lui, era montat în spatele rezervorului autoturismului care aparţine Ministerului Afacerilor Interne.

„Am întrebat un coleg de la DGIPI ce este şi mi-a explicat că este un dispozitiv de urmărire prin GPS. Nu cred că aparatul a fost montat de prea multă vreme, pentru că acumulatorul are o autonomie de numai două săptămâni. Sper ca cei care l-au pus să vină şi să şi-l recupereze, pentru că îl au pe inventar, iar un astfel de dispozitiv costă cam 300 de euro”, a declarat pentru MEdiafax Iulian Surugiu.

Liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie a spus că nu înţelege motivele pentru care „este urmărit de servicii”, în condiţiile în care nu se consideră un personaj „periculos” pentru Ministerul Afacerilor Interne.

2 comentarii

HUMOR NEGRU 22-08-2013 - 22:35

la cioarele de garoi nu li se pune gps. niciodata in istorie romania nu a avut regi tigani sau imparati tigani. doar pe vremea guvernatorului bisnitar rromania a devenit SATRA TIGANEASCA.

UnUL 22-08-2013 - 22:40

Humorel fără umor, funcția de rege al țiganilor a fost creată pe vremea lui Ion Cioabă, cu substațiala contribuție a lui Ilici iliescu, care prefera un rege al țiganilor față de un adevărat rege – Mihai I. Dl. Băsescu nu are nicio contribuție la treaba asta, așa că nu mai fă degeaba spume la giră, că riști o apolexie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult