Acasa Actualitate-InternaInvestigatii DIICOT: Fiul de 16 ani al preşedintelui CJ Cluj reţinut pentru trafic de droguri

DIICOT: Fiul de 16 ani al preşedintelui CJ Cluj reţinut pentru trafic de droguri

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Fiul preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Cluj Horea Uioreanu a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT (Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism), fiind acuzat de trafic de droguri.

DIICOT: Fiul de 16 ani al preşedintelui CJ Cluj reţinut pentru trafic de droguri (foto:presalocala.com)

Sursele judiciare au precizat, potrivit mediafax, că fiul lui Horea Uioreanu a fost ridicat de anchetatori miercuri seară şi, după ce l-au audiat, procurorii DIICOT de la Structura Teritorială Cluj au emis pe numele lui o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Din primele informaţii se pare că fiul lui Horea Uioreanu este suspectat că ar fi vândut haşiş în şcoli.

Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a declarat pentru mediafax că nu ştie nimic despre acest caz, pentru că este fiul său din prima căsătorie, care are 16 ani şi locuieşte împreună cu mama lui. Horea Dorin Uioreanu este membru al PNL, deputat de Cluj în Parlamentul României din 2004 până în prezent. La alegerile locale din 2012 a fost ales în funcția de președinte al CJ Cluj, la o diferență de aproximativ 700 de voturi față de Alin Tișe, candidat al PDL și președinte în funcție al consiliului județean.

1 comentariu

UnUL 20-12-2012 - 22:23

Aschia nu sare departe de trunchi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult