Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Directorul Piteiu de la Romgaz a fost suspendat

Directorul Piteiu de la Romgaz a fost suspendat

scris de C.P.
10 afisari

Ministrul Economiei, Comerţului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton, a aprobat, miercuri, cererea lui Marcel Piteiu de suspendare din funcţiile de director general şi administrator al Societăţii Naţionale de Gaze Naturale Romgaz S.A. Mediaş pe perioada cercetărilor efectuate de DIICOT.

marcel_piteiu_romgaz

Directorul Piteiu de la Romgaz a fost suspendat

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, în perioada următoare, gestionarea activităţii curente va fi asigurată de un director general interimar. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au dispus, recent, începerea urmăririi penale faţă de 40 de persoane – funcţionari publici cu funcţii de conducere din cadrul SNGN Romgaz SA, Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei – ANRE şi reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din municipiul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de complot şi subminarea economiei naţionale. Potrivit DIICOT, în sarcina învinuiţilor se reţine că au desfăşurat activităţi infracţionale care au produs un prejudiciu de 126 milioane de dolari patrimoniului SNGN Romgaz SA şi bugetului consolidat al statului şi au avut drept consecinţă punerea în pericol a sistemul energetic naţional.

2 comentarii

Victor 19-01-2012 - 09:37

De apreciat, se vede ca omu incearca isi tina coloana vertebrala dreapta. miar place sa vad cat mai multi basisti la fel.

un cetatean 19-01-2012 - 10:08

Onoarea este o calitate umana care as vrea sa o vad mai des in Romania. Omul s-a autosuspendat pana la clarificarea situatiei si a ancheieti, pentru a nu o influenta. E calitate rara care mi-ar place sa o vad mai des ata la cetatenii de rand cat si la oamenii din politica din Romania.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult