Acasa Actualitate-InternaInvestigatii DNA: Fostul prefect de Buzău, Paul Beganu, audiat

DNA: Fostul prefect de Buzău, Paul Beganu, audiat

scris de Laurentiu Banches
167 Afisari

Fostul prefect de Buzău și membru PDL Paul Beganu este audiat, miercuri, 19 noiembrie, la DNA Ploieşti, într-un nou dosar privind retrocedări ilegale de păduri.

DNA: Fostul prefect de Buzău Paul Beganu, audiat (foto: opiniabuzau.ro)

DNA: Fostul prefect de Buzău Paul Beganu, audiat (foto: opiniabuzau.ro)

Fostul prefect de Buzău Paul Beganu este audiat, miercuri la DNA – Serviciul Teritorial Ploieşti într-un dosar în care este suspectat de retrocedarea ilegală a unor păduri din judeţul Buzău. În acest dosar, la DNA Ploieşti sunt audiate şi alte persoane, la ora transmiterii acesti ştiri. Paul Beganu, fost membru PDL, a fost prefect al judeţului Buzău din octombrie 2009 şi până în mai 2012.

Surse judiciare citate de mediafax arată că în perioada în care a fost prefect, Paul Beganu, împreună cu mai mulţi angajaţi din administraţia locală, ar fi favorizat retrocedarea a peste 5.000 de hectare de pădure din judeţul Buzău unui om de afaceridin oraşul Ţăndărei, Gheorghe Ceteraş, care cumpărase drepturile litigioase asupra terenului de la un pensionar bucureştean. În prezent, Paul Beganu este comisar la Comisariatul Judeţean Buzău al Gărzii de Mediu. În 2008, el a candidat din partea PDL pentru un mandat de senator şi a pierdut.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult