Acasa Actualitate-InternaInvestigatii DNA: Omul de afaceri Ilie Carabulea dus la audieri

DNA: Omul de afaceri Ilie Carabulea dus la audieri

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a fost ridicat marți, 28 ianuarie, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) și va fi dus la audieri, în cadrul unei anchete privind fapte de corupție.

DNA: Omul de afaceri Ilie Carabulea dus la audieri (foto:evenimentsibiu.ro)

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează marți, 28 ianuarie, percheziții domiciliare în 17 locații situate în municipiile București și Sibiu, în cadrul unei anchete privind săvârșirea, de către mai multe persoane, a unor infracțiuni de corupție. Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile vizează firma Carpatica Asigurări și funcționari de la Autoritatea de Supraveghere Financiară. De altfel, omul de afaceri Ilie Carabulea, patronul de la Carpatica Asigurări, a fost ridicat și dus la DNA București pentru audieri, potrivit Agerpres.

DNA susține, într-un comunicat de presă remis marți, că mai multe persoane sunt suspectate de infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, cum ar fi: asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, luare/dare de mită, trafic/cumpărare de influență, abuz în serviciu contra intereselor publice, folosirea în orice mod de informații ce nu sunt destinate publicității în scopul obținerii pentru sine de foloase necuvenite, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și instigare la uz de fals. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult