Acasa Actualitate-InternaInvestigatii DNA: Percheziții la CFR Călători București

DNA: Percheziții la CFR Călători București

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

CFR Călători București este  vizată marți, 28 octombrie, de perchezițiile procurorilor DNA într-o cauză ce vizează suspiciuni de corupție comise în perioada 2012-2014.

DNA: Percheziții la CFR Călători București  (foto:ziaruldeinvestigatii.ro)

DNA: Percheziții la CFR Călători București (foto:ziaruldeinvestigatii.ro)

Surse judiciare citate de Agerpres informează că au loc percheziții la SC Transferoviar Călători Cluj — Punct de lucru București și SNTFC CFR Călători Marfă din Capitală. Procurorii DNA efectuează astfel 22 de percheziții în București și în județele Cluj, Ilfov și Galați, dintre care două la sediile unor instituții publice, într-o cauză ce vizează suspiciuni de corupție comise în perioada 2012-2014.

Procurorii DNA — Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2012-2014. În cursul dimineții, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 locații situate în mun. București și în județele Cluj, Ilfov, Galați, din care două la sediile unor instituții publice iar restul la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA, remis marți, 28 octombrie, de Agerpres. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS