Acasa Actualitate-InternaInvestigatii DNA: Președintele CJ Bacǎu Dragoș Benea prezent la audieri

DNA: Președintele CJ Bacǎu Dragoș Benea prezent la audieri

scris de Laurentiu Banches
15 afisari

Președintele Consiliului Județean Bacău, Dragoș Benea, s-a prezentat ȋn dimineața de marți, 5 august, la Direcția Națională Anticorupție (DNA) într-un dosar privind fapte de corupție în care s-au făcut percheziții la jumătatea lunii iulie.

DNA: Președintele CJ Bacǎu Dragoș Benea prezent la audieri (foto:kaysha.net)

Potrivit unor surse judiciare șeful CJ Bacău a fost citat pentru a fi prezent la desigilarea calculatorului ridicat în urma acțiunilor anchetatorilor. Pe 17 iulie a fost efectuată o percheziție, sub coordonarea procurorilor DNA, la vila în care locuiește Dragoș Benea cu părinții și prietena sa. Descinderi au avut loc și în alte 25 de locații, între care Direcția Județeană de Drumuri și o clădire de birouri din centrul municipiului, despre care se presupune că ar aparține Adrianei Nistor, prietena președintelui CJ Bacău, în cadrul unei anchete privind fapte de corupție, săvârșite în perioada 2005-2012.

Tot atunci președintele Consiliului Județean Bacău a primit mandat de aducere la sediul DNA București, potrivit Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult