Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Doi morţi şi doi răniţi într-o ambulanţă răsturnată

Doi morţi şi doi răniţi într-o ambulanţă răsturnată

scris de A.B.
5 afisari

Doi bolnavi care erau transportaţi la un centru de dializă din Drobeta Turnu Severin au murit după ce ambulanţa în care se aflau a lovit un parapet de ciment. Un al treilea pacient, dar şi şoferul ambulanţei, au ajuns la spital, în stare gravă.

salvare_rasturnata

foto: exclusivnews.ro

Ambulanţa a fost găsită într-un cap de pod din beton.  Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, în judeţul Mehedinţi. Condiţiile în care s-a produs accidentul sunt în curs de cercetare.

„Am primit un apel la 112 pentru un accident. Două ambulanţe au fost trimise la faţa locului şi au fost găsiţi doi morţi, un accidentat în stare gravă şi unul în stare mai puţin gravă”, a declarat, pentru Realitatea TV Dumbraviţa Florescu, reprezentant al Ambulanţei Mehedinţi.

Doi pacienţi aflaţi pe bancheta din spate, un bărbat şi o femeie din comuna Pătulele, Maria Chiata Maria şi Dumitru Dârnă, au murit, iar pacienta aflată în dreapta şoferului, Leonora Hasan, din localitatea Burila Mică, a fost grav rănită. De asemenea, şoferul ambulanţei, Petre Miţaru (51 de ani), a fost grav rănit, informează Realitatea.net.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult