Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Doi poliţişti au jucat zeci de mii de dolari la poker de pe calculatoarele de serviciu

Doi poliţişti au jucat zeci de mii de dolari la poker de pe calculatoarele de serviciu

scris de Ziua Veche
2 afisari

Şeful IPJ Bistriţa Năsăud, comisarul-şef Ioan Sidor Bodescu, şi adjunctul său, comisarul Florin Nicula, au jucat poker de pe calculatoarele de serviciu, pariind pe zeci de mii de dolari, potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea.net.


Pasiunea celor doi pentru pokerul virtual a ieşit la iveală în urma unui control dispus de ministrul de Interne, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute de poliţie în judeţul Bistriţa-Năsăud. Au fost efectuate percheziţii în reţeaua informatică a IJP Bistriţa Năsăud, iar în urma acestora s-a stabilit că de pe mai multe calculatoare, inclusiv de pe cel al comisarului-şef Ioan Sidor Bodescu, s-a jucat poker o lungă perioadă de timp, sumele puse în joc fiind de ordinul zecilor de mii de dolari.

Provenienţa sumelor puse în joc ar putea fi justificată, spun sursele, ţinând cont de faptul că Bodescu este proprietarul unei case şi al unor utilaje pe care le-a închiriat unor societăţi comerciale, însă poliţistului îi este imputat faptul că a jucat poker în timpul serviciului, în detrimentul activităţilor specifice. Practic, afirmă aceleaşi surse, actul managerial era împărţit între partidele de poker virtual.

Situaţia şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa Năsăud şi a adjunctului său va fi hotărâtă zilele acestea de ministrul de Interne.

0 comentariu

FORESKIN 29-05-2010 - 20:28

…sau ati dat banii la biserica – ca sa faceti in ciuda la neveste ?

Bai PROSTILOR…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult