Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dosarul Portbagajul. Mihai Bucurenciu, prins în Bucureşti

Dosarul Portbagajul. Mihai Bucurenciu, prins în Bucureşti

scris de M.A.
8 afisari

Mihai Bucurenciu, condamnat la zece ani de închisoare de către ÎCCJ, în dosarul „Portbagajul”, a fost reţinut marţi în Bucureşti, de poliţiştii Serviciului Urmăriri, informează Poliţia Capitalei.

catuse

Dosarul Portbagajul. Mihai Bucurenciu, prins în Bucureşti

Acesta era căutat de poliţişti întrucât, pe numele său, Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei de zece ani de închisoare, pentru săvârşirea infacţiunii de de lipsire de libertate în mod ilegal.

Mihai Bucurenciu a fost încarcerat în arestul Poliţiei Capitalei şi urmează să fie predat Adminstrației Naționale a Penitenciarelor în vederea executării pedepsei.

„Admite recursul declarat de Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Bucureşti împotriva deciziei penale nr.341 din 6 decembrie 2011 a Curţii de Apel Bucureşti – Sectia I Penală, privind pe intimatul condamnat Bucurenciu Mihai. Casează, în totalitate, decizia penala nr.341 din 6 decembrie 2011 a Curţii de Apel Bucureşti – Sectia I Penala şi sentinta penala nr.430 din 20 mai 2011 a Tribunalului Bucureşti – Sectia a II-a Penală şi, rejudecând: Respinge, ca inadmisibilă, cererea de rejudecare după extradare formulată de intimatul condamnat Bucurenciu Mihai. Obligă petentul condamnat la plata sumei de 500 lei cheltuieli judiciare către stat, ocazionate de soluţionarea fondului. Cheltuielile judiciare ocazionate de solutionarea recursului declarat de Parchetul de pe lânga Curtea de Apel Bucureşti rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în minuta ÎCCJ din 28 noiembrie.

1 comentariu

salut 04-12-2012 - 17:50

„Mihai Bucurenciu, prins în Bucureşti”

======================

Suna interesant si chiar poetic. Mai asteptam vesti de genul asta, de exemplu:

„T Basescu prins la Babeni (e aproape de Targoviste)”, sau „TR Ungureanu prins la Ungheni (originea de sobolan impune…Ungheni)”…etc

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult