Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dosarul Voicu: Mircea Geoana neaga ca a intermediat intre penali

Dosarul Voicu: Mircea Geoana neaga ca a intermediat intre penali

scris de Ziua Veche
17 afisari

.Presedintele Senatului, Mircea Geoana, neaga ca a intermediat in 2006 o intalnire intre vicepresedintele PSD Dolj, Maria Schutz, pe atunci cercetata penal, si senatorul PSD, Catalin Voicu, pe numele caruia procurorii procurorii DNA au trimis vineri o cerere de arestare la Inalta Curte de Casatie si Justitie. 


Potrivit unor surse de la Curtea Suprema, informatia rezulta chiar din cererea de arestare trimisa la ICCJ in cazul Voicu, fiind vorba de interceptari mai vechi din dosarul Mariei Schutz, informeaza Hotnews.ro.
Potrivit cererii de arestare trimisa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in 2006 ar fi avut loc un schimb de SMS-uri intre liderul PSD de atunci, Mircea Geoana, si vicepresedinta PSD Dolj, Maria Schutz. Aceasta se plangea ca e cercetata penal alaturi de alti pesedisti iar Geoana ii raspundea, chemand-o la Bucuresti. Ulterior, intre cei doi are loc si o discutie telefonica, in care Mircea Geoana ii spune sa vorbeasca cu senatorul Catalin Voicu, ii da numarul de telefon sugerand ca senatorul PSD ii va rezolva problema. Informatiile rezulta din stenograma unor inregistrari atasate dosarului Schutz, trimisa in judecata in decembrie 2007 sub acuzatia de inselaciune de serviciul teritorial al DNA din Oradea.

Ce spune Catalin Voicu, potrivit stenogramelor din 2009:

 

Voicu Catalin: Baga-mi-as p…. in Geoana si cu toti americanii lui, care ni i-a adus la Curtea Suprema, ca multi au dosare. Si cu toate golancile, cu seful organizatiei PSD de la Dolj. Suta aia cu serele, cu tot…Pai, sefa doamna Cristea de la Dambovita, la fel si nu-ti mai dau nume, ca nu-i frumos. Multi! Dom’ne, i-am rezolvat pe toti, dom’ne, ca unde n-a fost loc de rezolvat, am dat suspendare, n-a plecat cu puscarie, altii le-a dat 10 ani, unul dintre avocati zice: „Dom’ne, nu-i e rusine, dom’ne?” „Dom’ne, zic, asta a fost!” (…)

Voicu Catalin: …asta, sa ne ajute Dumnezeu, vine turul doi, s-atunci …..se duce la negociere, vreau Internele. Daca nu ma duc la Interne, da….

Mazare Alexandru: Eu am vorbit cu Radu…

 

   

0 comentariu

Viorica Ianc 17-05-2010 - 15:47

asta ce mare-i ucraina fata de rusia.
Si nu-i de gluma.
Ploaia aduce bani …si noroc numai daca nu se
foloseste ploierul sau umbrela sau parapleul sa
vorbim pe romaneste !

ioan 17-05-2010 - 17:25

Noi nu trebuie sa ne temem de cei de afara. Ai nostrii din interior ne pun pe butuci!
Sa ma contrazica cineva!

gemenaru 17-05-2010 - 19:26

Cel mai onorabil ar fi sa-i putem baga in aia a masii…dar din pacate numai pot intra ,iar mama lor nu e vinovata cu nimic……
Cred ca m-ati inteles?!

RAZVAN 17-05-2010 - 19:44

Romanii si Romania trebuie sa aibe grija sa nu mai castige COMUNISTI (pcrm) in Republica Moldova sa ne i-a rusii ceea ce s-a castigat in tara vecina si sora cu noi.

ion 17-05-2010 - 19:46

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS