Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Două kilograme de aur furate de la o casă de amanet din Bucureşti

Două kilograme de aur furate de la o casă de amanet din Bucureşti

scris de Ziua Veche
2 afisari

Doi bărbaţi, având batice legate la gură, au intrat, vineri dimineaţă, într-o casă de amanet de pe strada Buzoieni din Capitală, le-au spus angajatelor „să stea liniştite” şi au furat două kilograme de aur şi 13.000 de lei. Incidentul a avut loc în jurul orei 8.45, într-o casă de amanet ce funcţionează şi drept casă de schimb de valutar, a declarat, pentru Mediafax, purătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.


Hoţii le-au închis pe femei în casa de amanet şi au plecat pe o motocicletă, potrivit martorilor oculari. Angajatele au sunat la 112 şi la firma de pază, astfel că Poliţia şi angajaţii firmei au ajuns la faţa locului în acelaşi timp.

0 comentariu

janel 27-05-2010 - 12:27

Pai cine are curaj sa se ia de Isarescu? vai, vai cum ne scoate Oracolul din Damaroaia din impasul asta!

gelsomina 27-05-2010 - 21:18

Am tot cumparat „Puterea” in fiecare vineri si m-ati dezamagit rau de tot. Aveti doar cateva pagini pe saptamana, iar voi le umpleti cu banalitati, auto, mondene, caricaturi fara umor, stiri preluate de pe online-urile altor ziare sau aceleasi obositoare articole „lacrima” Basarabia” ori despre eternul pericol reprezentat de maghiari, care ar dezbina buna si prospera noastra Romanie. S-a intors Victor Roncea la voi. Oricum, foarte jenant si chiar imposibil de inteles. Asa credeti ca va relansati?

george nemteanu 28-05-2010 - 00:21

Guvernatorul a fost de acord cu nota de plata electorala care i-a fost impusa de catre Basescu. De la acel imprumut nefericit de la FMI a inceput degringolada tarii , autori fiind pedelistii lui Basescu-Boc. In loc de stat cu mana intinsa la FMI salutand romaneste, mai bine puneau la punct si aplicau cu hotarare un program coerent anticriza. Dar…. Dar mai castiga Basescu, chiar asa chinuit si contestat cum a facut-o ? Aici este toata drama romanilor.

bamby 28-05-2010 - 07:06

acu te vezi mare? nu prea te stiu dupa semnatura, cand ai intrat matale in presa? sau mai bine zis ce-ai facut prin presa, fusesi doar sef de Dabuleni la pepenarii de la ziua?

hasu 28-05-2010 - 07:50

ca majoritatea sunt setati doar sa-l injure pe basescu. tocmai ai aflat ca in romania a curs lapte si miere si ghinionul ghinionului, a venit basescu basca incardosit si cu fmi-ul si s-a naruit totul. acum nu prea imi este clat cand a fost mierea mai dulce, inainte de 89 cand astia o faceau pe nomenclaturistii si securistii sau imediat dupa cand au praduit tot ce se putea pradui. acum nu le mai place.

caramache 29-05-2010 - 02:23

Cum adica ca Viktor Alexandr Ronczea s-a intors la Ziua-veche?
Unul si acelas Ronczea care blobloga:

http://victor-roncea.blogspot.com/2010/01/ziua-veche-e-de-dreptul-expirata.html

si caruia i se raspundea:

https://www.ziuaveche.ro/editorial/332-lui-victor-roncea-cu-intelegere

Rasputin 29-05-2010 - 05:42

…nici măcar pe Crin – citat din finalul materialului -.
Sigur că nu. Pentru că nu ei, ci basescu a fost presedintele ţării în 6 din cei 10 ani…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult