Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Două vehicule s-au ciocnit, pe DN 24, şi apoi au luat foc / Doi tineri – de 17 şi 22 de ani – carbonizaţi

Două vehicule s-au ciocnit, pe DN 24, şi apoi au luat foc / Doi tineri – de 17 şi 22 de ani – carbonizaţi

scris de C.F.V.
242 Afisari

Două vehicule s-au ciocnit, marţi, pe DN 24, în judeţul Galaţi, şi apoi au luat foc. Doi tineri – de 17 şi 22 de ani – au fost carbonizaţi.

UPDATE: ”În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci. Din primele cercetări, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcţia Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, ar fi acroşat un parapet şi apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus”, a transmis IPJ Galaţi. 

 

 
Poliţiştii precizează că în acest moment, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE: ISU Galaţi anunţă că doi tineri – de 17 si 22 de ani  – au fost găsiţi carbonizati.

”şoferul TIR-ului a fost transportat la spital în stare de soc”, a transmis sursa citată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Pompierii din Galaţi intervin, marţi dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două autovehicule, implicare într-un accident rutier.

Conform ISU Galati, accidentul a avut loc în localitatea Berheci, pe DN24.

Un autoturism şi un autocamion s-au ciocnit, ulterior ambele autovehicule fiind cuprinse de incendiu.

Se pare că o persoană s-ar afla în autoturism. 

La faţa locului, pompierii acţionează pentru lichidarea incendiului cu mai multe autospeciale, la faţa locului fiind solicitat şi un elicopter.

Circulaţia la locul accidentului este blocată pe ambele sensuri de mers

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult