Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dovada: tonomatele de presa exista la Realitatea TV!

Dovada: tonomatele de presa exista la Realitatea TV!

scris de Ziua Veche
7 afisari

Dezvaluire socanta pentru lumea presei romanesti: invitatii de la Realitatea TV primeau pe langa contractul de mii de euro si bilete cu ceea ce trebuiau sa zica pe post. Ziaristii care au iesit din „contract” si „anexa” lui – adica si-au exprimat propriile pareri au fost scosi din presa drept pedeapsa. Dezvaluirea a fost facuta de o fosta colaboratoare a postului Realitatea TV in cadrul emisiunii Nasu de la B1TV, iar transcrierea ei poate fi citita pe blogul lui Dan Andronic.
In interventia sa, fosta colaboratoare a postului RealitateaTV, care a preferat sa-si pastreze anonimatul, a afirmat ca dupa o participare la o emisiune de la postul lui Sorin Ovidiu Vintu a primit un contract de drepturi de autor de 5.000 de euro. La urmatoarea emisiune, producatorul acesteia i-a inmanat si o lista cu ce trebuia sa spuna pe post: „Despre ala aduci aminte cazul ala, ala, ala. Despre ala il injuri pe ala, ala, ala”. Fosta colaboratoare la Realitatea TV a mai povestit ca la un moment dat a vazut si un scenariu pentru o emisiune, in care erau punctate interventiile mai multor ziaristi si analisti politici cunoscuti si respectati. Spre surprinderea ei scenariul a fost respectat intocmai in emisiunea in direct, fiind urmat punct cu punct de invitatii considerati de public ca fiind independenti.

Cititi mai multe pe blogul lui Dan Andronic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult