Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dramă din Olt. Si-a omorat ambele fiice, apoi s-a sinucis

Dramă din Olt. Si-a omorat ambele fiice, apoi s-a sinucis

scris de D.P.
12 afisari

O poveste sinistra s-a petrecut intr-un sat din Olt, unde tatal a doua fete, un individ cu probleme psihice care devenea extrem de violent la bautura, si-a omorat ambele fiice.

Dramă din Olt. Si-a omorat ambele fiice, apoi s-a sinucis

Dramă din Olt. Si-a omorat ambele fiice, apoi s-a sinucis

Copila cea mica avea 9 ani, sora mai mare, 15. Tatal lor a fost gasit apoi spanzurat. Cea care a descoperit dubla crima urmata de sinucidere a fost chiar mama fetelor, acum in stare de soc.
Parintii fetelor erau in divort, iar barbatul fusese externat de la psihiatrie in urma cu o saptamana.
„Le omori calaul, calau este asta, sa omoare fetele”, a strigat, plangand, bunicul fetelor.

Cele doua surori locuiau in comuna Bobicesti din judetul Olt, cu mama lor si cu bunicii din partea mamei. Se mutasera luna trecuta acolo, pentru ca dupa nenumarate certuri si batai, mama fetelor a luat decizia sa divorteze de barbatul ei, care avea probleme psihice.
„Era un conflinct intre parinti si fetele erau la mama. Si le dadu telefon sa vina. Fetele erau nevinovate si venira. Cu capul era el, bolnav prsihic”, a spus un vecin.
Barbatul si-a chemat fetele in vizita si, increzatoare, mama lor le-a lasat sa se duca, dar le-a spus sa nu stea mult pentru ca le pregatea masa de pranz. Dupa nici o ora, s-a intamplat nenorocirea.
De la cadrele medicale ce auziram, a spanzurat fetita cea mica si cea mare si dupa aia se spanzura si el”, a spus un alt vecin.
Mama fetelor a alergat intr-un suflet in fosta casa a familiei, cand a vazut ca fetele nu mai vin. Ea este cea care i-a gasit pe toti fara suflare.
Bunicii copilelor au fost pur si simplu secerati de vestea primita.
Cele doua surori, Claudia si Marina, erau foarte iubite in comuna lor: talentate si sensibile, faceau parte dintr-un ansamblu folcloric.
Tatal lor era cunoscut cu afectiuni psihice: fusese in repetate randuri internat la Psihiatrie, la Spitalul de Urgenta Slatina. Era alcoolic si figura si in evidentele politiei, dupa ce mama fetelor s-a plans ca a batut-o.
„Pe numele barbatului se afla un dosar penal de cercetare pentru loviri si alte violente”, a spus prin telefon Claudia Radu, purtator de cuvant IPJ Olt.
Bunicii fetelor cer o ancheta si la Spitalul din Slatina, de unde a fost externat barbatul saptamana trecuta, la cerere si pe propria raspundere. Rudele indoliate vor sa stie cum i-au permis medicii sa plece acasa, fara o supraveghere atenta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult