Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Dronă cu pachet în Penitenciarul Mioveni

Dronă cu pachet în Penitenciarul Mioveni

scris de C.S.
35 afisari

Un bărbat este anchetat după ce a fost prins ghidând o dronă cu intenţia de a plasa ilegal un pachet în Penitenciarul Mioveni, transmite corespondentul Mediafax.

Obiectul de zbor cu care s-a încercat plasarea ilegală, săptămâna trecută, a unui pachet în curtea unităţii carcerale din Mioveni a fost sesizat de către agenţii de pază.

Aceştia i-au alertat pe poliţişti şi împreună au reuşit să-l identifice pe bărbatul care ghida drona.

„Pe data de 21 februarie, în jurul orei 1:15, a fost văzută o dronă care survola, de la o înăţime de aproximativ 50-100 metri, spaţiul aerian al unităţii carcerale. Aparatul de zbor de mici dimensiuni a fost identificat de personalul Penitenciarului Mioveni. Colegii mei au sesizat intenţia cuiva de a plasa ilegal un pachet şi au oprit la timp acest demers. Întreg personalul unităţii, dar şi al Spitalului Penitenciar Mioveni, aflat în serviciul de pază şi supraveghere, a fost alertat pentru a manifesta atenţie sporită în observarea pachetelor ce ar fi putut fi aruncate în interiorul penitenciarelor. A fost informată Poliţia Oraşului Mioveni, care a intervenit în timp ce drona încă survola Penitenciarul Mioveni. O echipă formată din agenţi de penitenciare, împreună cu echipajul de poliţie, s-a deplasat la locul de unde a fost dirijat aparatul zburător pentru a fi scotocită zona. Cu această ocazie, în afara unităţii, a fost descoperit un colet care a fost ridicat de organele de Poliţie. În zona curţilor de plimbare din cadrul Penitenciarului Mioveni şi a Penitenciarului Spital Mioveni nu au fost descoperite obiecte interzise”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mioveni, Laura Olteanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult