Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Drumarii romani au luat spaga de la AC/DC

Drumarii romani au luat spaga de la AC/DC

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

.Membrii caravanei trupei AC/DC au reclamat ca li s-a cerut spaga de catre angajatii Companiei de Drumuri, la iesirea din tara, in vama Nadlac, dupa concertul din 16 mai de la Bucuresti. Drumarii au cerut spre verificare rovinietele din perioada de sedere, solicitare ilegala, iar apoi au pretins o suma de bani pentru a permite accesul spre Ungaria. 


„S-a intamplat o neregula acolo. S-a discutat pe seama rovinietei. Angajatii au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajatii au cerut rovinietele si din timpul sederii in tara, ceea ce nu era legal. Pentru ca nu au avut documentele, angajatii au cerut o suma de bani ca sa ii lase sa plece”, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Dorina Tiron. Ea a spus ca, in prezent, CNADNR deruleaza o ancheta interna, la sesizarea reprezentantilor trupei. Trupa AC/DC a sustinut la 16 mai un concert la Bucuresti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori.

0 comentariu

IQ 21-05-2010 - 05:13

Geoana iar n-ai inteles cum este cu CESul. Avizul CES este consultativ, nu este obligatoriu. Pe cei de la CES nu ia ales nimeni ca si pe tine de altfel, si nu au nici-o raspundere ca si tine de altfel. Au propriile interese personale de afaceri(pentru reprerzentantii patronatelor) si de gura mare (pentru cei ai sindicatelor) Guvernul este cel cu raspunderea .

nik 23-05-2010 - 05:20

partidul din care face parte are un mare merit in ce a ajuns tara si totusi vine sa dea lactii ati guvernat mai bine de 10 ani ce ati realizat .averi daca var fi confiscate veniturile ilicite am fi singura tara care nu ar simti criza

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult