Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE: Drumul european E60 redeschis – Ameninţarea cu bomba a fost o alarma falsa.

UPDATE: Drumul european E60 redeschis – Ameninţarea cu bomba a fost o alarma falsa.

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

UPDATE: Ameninţarea cu bomba a fost doar o alarmă falsă. Brigada anti-teroristă sosită la faţa locului nu a găsit nici o urmă de explozibil la bordul autoutilitarei Ford Tranzit, care se deplasa la o competiţie sportivă. Poliţia urmează să desfăşoare cercetări pentru identificarea persoanei responsabile pentru transmiterea SMS-ului şi pedepsirea conform legii a acesteia.

Un şofer al unei autoutilitare aflat pe E60 în apropiere de Sighişoara, a primit un SMS prin care era anunţat că are o bombă sub capota maşinii.

În SMS şoferul autoutilitarei a fost avertizat că are o bombă sub capota maşinii şi că dacă nu coboară în 5 minute va exploda. Potrivit Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş, Tiberiu Comşa, şoferul a oprit maşina în popasul Glasul Pădurii şi a părăsit incinta.

Circulaţie a fost oprită pe E60 în apropierde de Sighişoara, iar o echipă antiteroristă a SRI , împreună cu două maşini ale Poliţiei Sighişoara şi una de pompieri s-au deplasat la faţa locului în care a fost oprită autoutilitara.

2 comentarii

digital 20-04-2012 - 16:53

păi dacă îi pui o bombă sub capotă unuia,îi dai sms să oprească și să coboare?!
retardații dreq!

florin 20-04-2012 - 17:00

Si cica la noi sunt baze de antrenament palestiniene. Halal!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult