Acasa Actualitate-InternaInvestigatii După ce şi-a împuşcat prietena, un poliţist şi-a tras un glonţ în cap

După ce şi-a împuşcat prietena, un poliţist şi-a tras un glonţ în cap

scris de D.S.S.
2 afisari

Un poliţist s-a sinucis după ce şi-a împuşcat prietena. Poliţistul avea 25 de ani şi era din Argeş, dar lucra la Secţia 25 de Poliţie din Bucureşti.  Investigatorii încearcă să stabilească motivaţia gestului bărbatului. Poliţistul a fost evaluat psihologic înainte de a primi arma, toate testele la care a fost supus trecându-le.

politiaPoliţistul era încadrat la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Secţiei 25 Poliţie, el fiind deţinător legal de armă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Vineri, în jurul orei 4.00, în apartamentul din cartierul Drumul Taberii din Bucureşti, unde locuia tânărul cu prietena sa, a avut loc un scandal, în urma căruia tânărul s-a sinucis, după ce şi-a împuşcat iubita. Potrivit lui Sarca, moartea tânărului a survenit instantaneu, femeia fiind în afara oricărui pericol la spital, în stare de şoc.

1 comentariu

Giurgiu Crişan 02-07-2011 - 18:15

Ce i-o fi spus femeia de la scos din minţi? L-o fi minţit sfruntat şi l-o fi discreditat cu alte minciuni? L-o fi înjosit? În orice caz ceva rău de tot trebuie să fi făcut ea de i-a venit sîngele în cap tînărului. A luat pistolul şi a împuşcat-o. Apoi de disperare şi-a curmat viaţa cu acelaşi pistol.
Ar fi trebuit să o părăsească în loc să o împuşte. Mai mult nu merita acea femeie.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult