Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Elevi dispăruţi, găsiţi înecaţi în Mare şi Jiu

Elevi dispăruţi, găsiţi înecaţi în Mare şi Jiu

scris de Roland Catalin Pena
1 afisari

Băiatul în vârstă de 9 ani din Mangalia, dispărut de pe 18 mai, a fost găsit înecat, trupul acestuia fiind depistat de un pescar în portul turistic din localitate.

Elevi gasiti inecati la Mangalia si Targu Jiu

foto: Agerpres

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare pentru stabilirea împrejurărilor în care băiatul a decedat, medicii legişti urmând să se pronunţe cu privire la cauza morţii.

Minorul Andrei Sebastian Ciurea a fost dat dispărut după ce, miercuri, a plecat de acasă la şcoală şi nu a revenit la domiciliu. El locuia împreună cu mama, părinţii săi fiind divorţaţi.

Copilul a fost căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă, atât în Mangalia, cât şi în localităţile învecinate, însă nu a fost găsit, transmite Agerpres.

Eleva eminentă din Târgu Jiu care a dispărut de acasă în urmă cu patru zile, după ce i-a trimis unei colege un mesaj de adio, a fost găsită moartă, duminică dimineaţă, în apele râului Jiu.

Cadavrul a fost observat de un trecător, în zona cartierului Bicaz, lângă un podeţ, iar bărbatul a chemat imediat pompierii. Fata avea actele la ea, astfel încât a fost uşor să fie identificată.

Potrivit anchetatorilor, eleva s-a aruncat în Jiu după ce şi-a legat de piept un rucsac plin cu pietre.

Raluca Drăguşin (19 ani), din comuna Stoina, era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din municipiul Târgu Jiu. Potrivit conducerii colegiului, Raluca avea rezultate foarte bune la învăţătură, nu a avut niciodată probleme comportamentale şi nici nu a călcat vreodată pragul cabinetului consilierului psihologic al şcolii.

Miercuri seara, fata i-a trimis unei colege un mesaj pe telefonul mobil în care anunţa că intenţionează să-şi încheie socotelile cu viaţa. Ea i-a mai scris fetei să-i anunţe părinţii că se sinucide şi să le spună că îi pare rău pentru ei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult