Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Elicopter SMURD, prăbuşit în Lacul Siutghiol

Elicopter SMURD, prăbuşit în Lacul Siutghiol

scris de Z.V.
3 afisari

UPDATE – Medicul Laura Vizitiu, recuperat de salvatori din apele lacului Sutghiol după prăbușirea elicopterului SMURD, a fost internat la secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Constanța.

Surse din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au declarat că manevrele de resuscitare a victimei au avut succes, acesteia revenindu-i pulsul și răspunzând la stimuli externi.

Salvatorii continuă căutarea celorlalți membri ai elicopterului prăbușit luni în lacul Sutghiol din stațiunea Mamaia.

Un elicopterul SMURD s-a prăbușit, luni după amiază,  în lacul Siutghiol, zona Butoaie, din staţiunea Mamaia. Mai multe ambulanțe se află deja la fața locului.

Elicopter - SMURD

Elicopterul SMURD prăbușit în această după-amiază în lacul Siutghiol s-a scufundat complet sub apă. aparatul s-a prăbușit la aproximativ 700 de metri de mal. Martorii au auzit echipajul strigând după ajutor. Până acum, însă, nicio persoană nu a fost scoasă la mal. Pompierii de la ISU au intrat pe lac cu o ambarcațiune, iar dinspre Ovidiu este așteptată încă o șalupă. La bordul elicopterului se aflau pilotul, copilotul, un medic și o asistentă.

Până în momentul de faţă a fost adusă la mal doar doctoriţa aflata la bordul elicopterului prăbuşit. ea se află în stop cardiac.  Pe lac, se desfăşoară în continuare activităţi de căutare a celorlatţi membrii ai echipajului.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanța, elicopterul SMURD se afla în misiune şi se îndrepta spre Tulcea, de unde urma să preia un pacient cu embolie pulmonară pentru a-l transporta la Spitalul Județean Constanța.

Vom reveni cu amănunte.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult