Acasa Actualitate-InternaInvestigatii eHartuire sexuala cu demisie la varful HP

eHartuire sexuala cu demisie la varful HP

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Hewlett-Packard, marea companie americana IT, este zguduita de un scandal de hartuire sexuala, care a dus la demisia presedintelui director general Mark Hurd, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Directorul juridic Mike Holston a explicat ca, „in urma cu mai multe saptamani, o fosta angajata a unui subantreprenor al HP l-a acuzat pe Hurd ca a hartuit-o sexual in timp ce lucra in cadrul activitatilor de marketing” ale grupului. El a adaugat ca ancheta a relevat ca Hurd avusese o „relatie personala apropiata cu o angajata a unui furnizor”. Ancheta a dezvaluit numeroase exemple in care aceasta persoana „a primit remunerari sau rambursari de cheltuieli care nu erau legate de o activitate legitima” a grupului si Hurd a consimtit „in mai multe randuri unor cereri de rambursari de cheltuieli inexacte care cautau sa ascunda natura relatiei sale cu aceasta persoana”, a mai spus Holston.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult