Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Evaziune fiscală în domeniul reparațiilor auto

Evaziune fiscală în domeniul reparațiilor auto

scris de C.F.V.
10 afisari

Polițiștii bucureșteni pun în aplicare, joi dimineață, 20 de mandate de percheziție domiciliară în Capitală, la mai multe persoane bănuite că au creat un circuit comercial fictiv, prin coordonarea mai multor societăți comerciale de tip „fantomă”, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale.

perchezitii service auto„În urma documentării activității infracționale a bănuiților a rezultat faptul că, în perioada 2013 — 2015, aceștia au efectuat tranzacții fictive cu produse și servicii în domeniul reparațiilor auto. Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infracțională este de 2.400.000 de lei”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) .

În urma perchezițiilor, efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au fost puse în executare 13 mandate de aducere, iar persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Sector 3.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult