Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Evenimentul Zilei: Becali nu-si plateste angajatii de la Avicola Iasi

Evenimentul Zilei: Becali nu-si plateste angajatii de la Avicola Iasi

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Salariatii Avicola Iasi, companie la care este actionar si europarlamentarul Gigi Becali, nu si-au mai primit banii de jumatate de an. Din octombrie nu si-au mai primi salariile. Vreo 120 de oameni au fost in somaj tehnic.


Alti 40 au venit la serviciu zi de zi dar nu au fost platiti. Conducerea firmei ne-a spus ca asteapta subventiile de la stat pentru a plati salariile”, a declarat pentru evz.ro Costica Trifan, presedintele „Cartel Alfa” Filiala Iasi. Sindicalistii se vor adresa Inspectoratului de Munca Iasi, pentru solutionarea conflictului. Oamenii asteapta ca Gigi Becali, care este actionarul majoritar al Avicola Iasi, sa intervina si sa asigure fondurile necesare pentru plata salariilor restante. “Cum este posibil ca un europarlamentar sa se plimbe cu avioane si sa nu isi plateasca angajatii, cat timp firma lui face vanzari?”, se intreaba Costica Trifan.

Citeste mai mult pe http://www.evz.ro/detalii/stiri/firma-lui-becali-nu-si-plateste-angajatii-890416.html

0 comentariu

Tragl Abuci 17-05-2010 - 11:13

Cu transfobia si homofobia? Cine sunt astia? sa se lupte, da-le dracului de coarde, ca asa le sta bine, dar sa ne lase in pace. Vor sa si-o traga pe invers? S-o faca in m…ii ma-sii de parasute, dar sa ne lase in pace pe noi, astia normalii. Treaba e clara, ne trebuiesc tepari de tipul lui Vlad Dracul, care sa-i traga pe inversionistii in teapa fara nici un fel de prezenta in justitie. Te-am prins? pac, te-am tras in teapa. Ai sa-i vezi atunci pe poponautii astia si limbistele astea cum se lasa de sport. Batem apa in piua ca vezi doamne suntem in democratie. Pe dracu. Ce democratie, domnule, pumnul si palma. Dar si teapa. Cind aplici teapa, ai sa vezi cum fug sobolanii si-si revin la normal. Dar asa? Ii lasam sa ne jigneasca. Auzi la ei, lupta cu transfobia si homofobia. Fir-ati ai dracului de stirpituri ordinare. Ce bine v-ar sta la fabrica de cirnati pentru ciini!

Victor Radulescu 17-05-2010 - 11:23

Daca le plac atat de mult, de ce nu ii iau la ei acasa?

Tzepesh 17-05-2010 - 11:27

cu teapa te inseli. Le-ai procura astora culmea placerii. maxim extaz.

Tzepesh 17-05-2010 - 11:30

pentru mesajul #1

Viorica Ianc 17-05-2010 - 15:40

Cu bani ?

Alexuta 18-05-2010 - 07:53

1973 este anul în care homosexualitatea a fost exclusă de pe lista dereglărilor şi tulburarilor psihice, de către Asociaţia Psihiatrică Americană. În 1975 Asociaţia Psihologică Americană a reiterat această decizie, declarând că „se opune portretizării lesbienelor, gaylor şi bisexualilor, pe baza orientarii lor sexuale, drept bolnavi mintăl” şi că „sprijină diseminarea de informaţii corecte în ce priveşte orientarea sexuală şi sănătatea mentală precum şi demersurile mcnite să contracareze prejudecăţile bazate pe ignoranţă sau pe convingeri nefondate referitoare la orientarea sexuală”. În fine, în 1993 Organizaţia Mondială a Sănătăţii, din care face parte şi România, a declarat homosexualitatea drept variantă firească de exprimare a sentimentelor umane. Nefiind o boală, homosexualitatea nu poate fi „vindecată”.

Specialiştii în domeniu consideră că orientarea homo/bisexuală, asemenea celei heterosexuale, nu este o alegere, ci un dat. Homosexualitatea se datorează unui complex de factori genetici, psihologici, sociali şi culturali.

grigore 20-05-2010 - 19:06

Rusine sa le fie acestor britanici care isi permit sa faca ce vor intr-o tara straina Foarte mult rau din lume pleaca din aceasta trista tara numita Anglia multe legi ingrozotoare au fost elaborate aici. Ce contradictie intre mizica
cred ca s-au degenerat conducatorii lor De acolo pleaca aceasta agresivitate impotriva normalitatii observata la nivelul legilor din uniunea europeana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS