Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Exclusiv ZV: Hoţii i-au furat motocicleta comisarului-şef Christian Ciocan

Exclusiv ZV: Hoţii i-au furat motocicleta comisarului-şef Christian Ciocan

scris de D.S.S.
76 afisari

Comisarul şef Christian Ciocan a fost victima hoţilor în noaptea de Florii. Potrivit surselor Ziua Veche, în noaptea de sâmbătă spre duminică, motocicleta  lui Christian Ciocan a fost furată din faţa blocului în care poliţistul locuieşte.

Hoţii i-au furat motocicleta comisarului-şef Christian Ciocan

Din primele informaţii, furtul a fost comis de două persoane care au încercat să pornească motorul cu nişte chei, dar când au văzut că nu reuşesc, au tăiat toate cablurile electrice şi au plecat cu motocicleta din parcare. Fiind, totuşi, foarte grea, hoţii au abandonat motorul câteva străzi mai încolo şi au fugit. Se pare că poliţia fusese deja sesizată de o persoană care observase hoţii în momentul în care plecaseră cu motocicleta lui Ciocan din parcarea blocului.

Christian Ciocan s-a trezit duminică după miezul nopţii cu colegii poliţişti la uşa casei. Aceştia veniseră să-l anunţe că hoţii i-au furat motorul, dar a fost găsit.

Se pare că şi hoţii vor fi prinşi rapid, deoarece parcarea în care se afla motocicleta era supraveghetaă video cu mai multe camere, existând imagini clare cu cele două persoane care au comis furtul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult