Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Explozie într-un bloc din Iași, din cauza unei trotinete lăsate la încărcat (VIDEO)

Explozie într-un bloc din Iași, din cauza unei trotinete lăsate la încărcat (VIDEO)

scris de Șt. C
158 Afisari

Explozie urmată de un incendiu în Iași! Un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri, iar alte 25 de persoane s-au autoevacuat, după ce în unul dintre apartamente a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor cercetări, incidentul ar fi luat naștere din cauza unei trotinete electrice.

Explozia a avut loc în sufrageria unui apartament dintr-un bloc cu 10 etaje din municipiul Iași și a fost urmată de un incendiu.

Deflagrația a fost atât de puternică, încât peretele exterior al apartamentului a fost smuls și azvârlit în fața imobilului. Posesorul trotinetei a fost rănit în incendiul care a urmat.

Proprietarul locuinței, un bărbat de 30 ani, a suferit arsuri pe mâini și pe picioare și a fost transportat de urgență la spital. În plus, alte 25 de persoane din bloc s-au autoevacuat.

Vecinii spun că explozia a fost una extrem de puternică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult