Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Explozie puternică într-un bloc din Capitală

Explozie puternică într-un bloc din Capitală

scris de D.S.S.
2 afisari

O femeie a fost transportată la spital cu arsuri, vineri dimineaţa, în urma unei explozii produse într-un bloc din zona Apărătorii Patriei, din Bucureşti.

Explozie in cartierul Aparatorii Patriei (foto:mediafax.ro)

‘La ora 5,39 s-a semnalat că pe strada Moldoviţa din cartierul Apărătorii Patriei s-a produs o explozie urmată de un scurt incendiu, stins până la sosirea echipajelor de pompieri, la nivelul etajului 7 al unui bloc de locuinţe. La sosirea forţelor de intervenţie, a fost identificată o victimă de aproximativ 80 de ani, femeie, ce prezenta arsuri. Ulterior i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la Spitalul Bagdasar, unde s-a stabilit că prezintă arsuri de gradul II şi III pe torace, abdomen şi membre‘, a precizat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile..

El a declarat că structura de rezistenţă a imobilului nu a fost afectată în urma exploziei. ‘Au fost afectate alte apartamente de pe acelaşi nivel – uşi dislocate sau ferestre sparte – inclusiv autoturisme, în urma căderii de elemente de structură şi de faţadă a imobilului’, a completat Daniel Vasile.

Potrivit acestuia, la o primă evaluare, sunt afectate cinci apartamente, iar ferestrele sunt sparte la aproape tot palierul. Daniel Vasile a menţionat că acumularea de gaze este cauza probabilă a incidentului. ‘Din declaraţiile victimei, a folosit aragazul pentru încălzirea locuinţei şi l-a uitat deschis‘, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult