Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Extremistul Csibi Barna, detasat in Tara Motilor

Extremistul Csibi Barna, detasat in Tara Motilor

scris de M.A.
11 afisari

Funcţionarul public Csibi Barna, angajatul Direcţiei Finanţelor Publice a judeţului Harghita care l-a „spânzurat” pe Avram Iancu, a fost detaşat pentru şase luni de către preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, în Abrud, Judeţul Alba, oraşul în care a urmat clasele elementare fostul revoluţionar.


Extremistul Csibi Barna, detasat in Tara Motilor

Extremistul Csibi Barna, detasat in Tara Motilor (foto libersaspun.3netmedia.ro)


Csibi Barna va fi, totodată, cercetat şi de către Comsia de Disciplină pentru gestul său, transmite Mediafax. Potrivit şefului Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Harghita, Kedves Imre, „detaşarea va intra în vigoare de luni şi are o durată de o jumătate de an”. El a spus că ordinul şefului ANAF i-a fost înmânat lui Csibi Barna. Csibi Barna a declarat vineri că „ordinul este legal” şi că îl va respecta.

Csibi Barna a solicitat, săptămâna trecută, autorizaţie de la Primăria Miercurea Ciuc pentru o manifestare dedicată Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, menită să aducă în atenţia locuitorilor din Miercurea Ciuc istoria evenimetelor din 1848-1849. El a luat un manechin purtând pe figură o poză a lui Avram Iancu, pe care „l-a condamnat” şi apoi l-a spânzurat.

8 comentarii

mosu Vangu 18-03-2011 - 14:34

Ohoho, Csibi, Csibi, ce epoleti si steag ai ma baiete, bravo! Ai si pantaloni bufanti si ghete militare, numai o gaurica in frunte iti lipseste.
Trebuia sa-l detaseze la Targu-Jiu.

Dorel 18-03-2011 - 14:46

Foarte tare! Nu stiu ce a facut Blejnar pana acum si cat de bine a condus ANAF, dar masura asta e geniala.

Viorica Ianc 19-03-2011 - 06:02

La Abrud si Brad sunt totusi multi unguri cumsecade !
Poate invata mai multe natafletzul asta grasutz.

Didos 19-03-2011 - 09:46

Bravo ! O masura extraordinara ! Sa se invete minte ! Acum plange in pumni de necaz ca I-au rupt coada . Romanii sunt multumiti. Cel care si-a batut joc de un erou al neamului romanesc a primit o pedeapsa extraordinara, iar cei care au luat masura au dovedit mult curaj si vor fi recompensati cu premii in bani de guvern si cu decoratii de presedinte. Tineti-o tot asa !

cetateanu_neturmentat 19-03-2011 - 16:57

No, de-amu’ ‘nainte, după aste şasă luni de detaşare la Abrud, Csibi cre’ c-a deveni lider la “Garda să Se lecuiască”!

Alecuș 19-03-2011 - 20:21

Dimpotrivă, mi se pare o măsură tembelă. S-ar putea să provoace și alte incidente și localnicii să riposteze. Se vrea un nou tg mureș ?

Bumerang 21-03-2011 - 18:43

Daca Csibi e destept, da in judecata Angajatorul, pt ca aceasta detasare sta evident in legatura cu „executarea” lui Iancu, si se vrea a fi o pedeapasa, lucru care nu sta in atributia angajatorului.

Daca e destept, nici nu mai trebuie sa munceasca de acum in colo, ci doar sa astepte despagubirile, bine-nteles de la CEDO, caci in Ro nu va castiga sigur nimic.

Nu-l apar pe Csibi, pt ca gestul a fost unul inutil, si provocativ.
Insa daca autoritati ale statului se coboara la nivelul lui, aduc numai prejudicii imaginii Romaniei. Parerea mea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult