Acasa Actualitate-InternaInvestigatii FACIAS se plange ca e filata de MAI cand strange semnaturi anti-Boc

FACIAS se plange ca e filata de MAI cand strange semnaturi anti-Boc

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statutului (FACIAS) intreaba public, printr-un comunicat de presa, Ministerul Administratiei si Internelor de ce se implica in actiuni de supraveghere si filaj la adresa membrilor Fundatiei: „De ce sunt filmati sau fotografiati tineri de 20 de ani care nu fac altceva decat sainstaleze corturi autorizate in vederea strangerii de semnaturi? in ce scop si in baza carui mandat sunt filmate si fotografiate masinile personale ale membrilor Fundatiei? Cine va analiza aceste fotografii? Care este serviciul Ministerului Administratiei si Internelor care deruleazaaceste activitati si de ce o petitie publica este considerata temei pentru actiuni de filaj si supraveghere?”. “Actiunile pe care le semnalam mai au fost efectuate de trei persoane care, ulterior, s-au retras in autoturismul Dacia 1310 cu numarul MAI 14430. Solicitam public Ministerului Administratiei si Internelor sa lamureasca misiunea acestei masini, cu precizarea ca solicitarea noastra poate fi demonstrata prin probe fotografice”, se mai arata in comunicat. (vezi aici comunicatul)


 

FACIAS a demarat, la nivel national, o actiune de strangere de semnaturi in vederea anularii in instanta a deciziei Guvernului Boc de a reduce pensiile. Actiunea este realizata impreuna cu senatorul Dan Voiculescu, liderul Partidului Conservator.

0 comentariu

fane 19-05-2010 - 16:33

asa ar trebui sa se intample si in scumpa noastra tarisoara

sorge 19-05-2010 - 19:04

Si nimeni nu pomeneste de ele .
Oare toata lumea politica si chiar si media este implicata direct in ONG uri ?
Mai exista fel de fel de fundatii ;si acolo se scurg niste bani frumosi .

marius 19-05-2010 - 19:30

Si cine credeti ca au avut de castigat din vandut arme si munitie?

Tot America si Rusia si unele tari Europene…

zamo.ca 19-05-2010 - 19:31

Ideea asta nu-i noua si-a fost initial enuntata cel putin cu cateva decenii in urma. Totusi, este incorect sa lasi sa se inteleaga ca TOTI banii ajung la dictatori. Succesul unei actiuni umanitare se masoara in proportia in care banii ajung la cine e nevoie – dar o astfel de masuratoare este foarte dificil de facut, dat fiind ca incearca sa masoare coruptia, care este ascunsa. O parte din bani vor dispare intotdeauna in coruptie – e inevitabil – dar o parte vor ajunge unde trebuie. Si, evident, suma care ajunge unde e nevoie este proportionala cu valoarea totala a ajutorului.

obelix 19-05-2010 - 20:12

si prostiti de tabloide si televiziuni. Vi se rupe sufletul de africani, dar nu dati doi bani pe soarta conationalilor vostri din Tara si din vecini. Imi este rusine ca vorbim aceeasi limba. Nu meritati nici macar un scuipat!

alamar 19-05-2010 - 20:47

credeam ca aceasta idee a fost enunta de PRM , Vadim Tudor, de gloatele din acest pardid…
sau de membrii garzii de Fier…
sau de 1/2 din forumnistii mioritici…

alamar 19-05-2010 - 20:52

…”si unele tari europene”…

CARE?…hai nu te sfii zii pe nume, luptatorule ptr. democratie si pace in Lume…

ai uitat : china..miile de machete folosite in genocidul din ruanda erau importate din china…

eu inca am sa vad M16, M14 sau M4 in jungla si savana din africa…

In schimb , ultima oara cand am verificat „unele tari europe?…ARE licenta de fabricare a AK47 si a aruncatoarelor de grenade…

Chiar nu mai exista oglinzi i „unele tari europene”???….

usla 20-05-2010 - 02:00

O idioata cu creierul spalat ! In Africa e genocid, facut cu ajutorul cozilor de topor, asa cum e si muierea asta, dar si dictatorii pusi tot si exclusiv de marile puteri. Iar popoarele mor realmente. Cine a vazut Africa, dar nu la safari in Kenia, a ramas marcat pe viata de situatia atroce a acestui continent. Nazistii lui Hitler au fost mici copii pe linga ”civilizatii” ce extermina popoarele africane.

nume autor 20-05-2010 - 06:26

Mareste-ti stadionul , fa niste transferuri , numeste staful tehnic si incearca sa bati celelalte echipe intr-o competitie de fotbal-management online cu peste 40 000 de echipe din toata lumea , Romania cu propria liga , te inscri si joci gratis.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=377343

krlos 20-05-2010 - 07:10

Nicaieri in lume ajutoarele nu vor schimba ceva in bine, dimpotriva au scopul de a mentine o saracie lucie si de a cultiva un curent de dezinteres in randul victimelor cu privire la o eventuala reforma sociala si economica a statului respectiv. Este cea mai buna metoda de a controla un popor, il mentii la limita supravietuirii si „il convingi” ca nu exista alte solutii decat cele de ajutor umanitar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult