Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Femeie de 35 de ani, găsită moartă pe câmp din cauza frigului, în Dâmbovița

Femeie de 35 de ani, găsită moartă pe câmp din cauza frigului, în Dâmbovița

scris de C.S.
138 Afisari

Tragedie în Dâmbovița. O femeie de 35 de ani din localitatea Butimanu, dată dispărută de câteva zile de familie, a fost găsită moartă pe un câmp, decesul survenind, cel mai probabil, din cauza frigului, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 13:50, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Butimanu au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că a observat un cadavru pe câmpul din extravilanul localităţii Bărbuceanu. La faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 35 de ani, din Butimanu, a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată la data de 13 februarie a.c., de către fratele acesteia. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, din primele date, cauza decesului ar fi şocul hipotermic.

Cercetările continuă, sub coordonarea unui procuror de la parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS