Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Femeie jefuita de 200.000 de euro, de doi barbati care au intrat peste ea in casă

Femeie jefuita de 200.000 de euro, de doi barbati care au intrat peste ea in casă

scris de Ziua Veche
3 afisari

Doi barbati au intrat in locuinta unei femei din Timisoara, care era singura acasa, au amenintat-o si i-au furat banii si bijuteriile, in valoare de aproximativ 200.000 de euro, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Marinela Apostolache.


Jaful s-a petrecut in noaptea de marti spre miercuri, intr-o casa din localitatea Ghiroda, aflata langa Timisoara, unde o femeie in varsta de 62 de ani era singura acasa, in locuinta fiicei sale, care este plecata in concediu.

Conform sursei citate, doi barbati au intrat peste femeie in casa, au imobilizat-o si au amenintat-o.

„Persoana de 62 de ani a relatat ca in timp ce se afla in casa fiicei sale au intrat peste ea doi barbati, au imobilizat-o si au amenintat-o, dupa care au furat bani si bijuterii„, a declarat Apostolache.

Surse judiciare spun ca prejudiciul este de aproximativ 200.000 de euro, iar din primele declaratii ale femeii se pare ca banii si bijuteriile nu erau intr-un seif.

Femeia le-a mai spus politistilor ca se afla in locuinta fiicei sale pentru a avea grija de casa cat aceasta si sotul sau erau plecati in concediu.

De asemenea, femeia le-a mai spus politistilor ca nu stia despre existenta banilor.

0 comentariu

gigisrl 25-05-2010 - 12:08

Asta e praf in ochi pt. prosti, ce Videanu nu poate sa-si treaca firmele pe numele nevestei, tot asa cum madam Udrea le are trecute pe numele lui Cocos! si ca ei f. multi inclusiv chiorul,pe numele lui frate-sau? madam esti subtire!

sorge 25-05-2010 - 12:27

Problema este alta :face afaceri in numele statului cu firmele lui ,DAR ,nu mai da nimic la partid !
Ia totul el .
Si nu de la E.Udrea adie alizeul ,tot Basescu o pune .
Aduceti va aminte de scrisorica lui Tariceanu .

amaratul 25-05-2010 - 14:33

Aceasta consumabila cotroceneasca este si ipocrita?Adica cum sa renunte politicienii la afaceri?Sa le dea neamurilor,poate chiar celor decedate ,sau inexistente, asa ca si matusa Tamara?Pana cand amantul cotrocenesc va fi judecat si condamnat aceasta fufa ar trebui indepartata de banul public.

ioan 25-05-2010 - 14:49

Se vede treaba ca in sondaje PDL a scazut sub cota taranistilor. Cineva trebuie sa arate prostimii ca in PDL sunt si fete imaculate! Numai ca nu prea mai crede nimeni in astfel de exercitii de imagine. Daca erau fete imaculate, nu se dezlegau cu nerusinare baierele coruptiei.
Chestiunea in sine seamana cu o prostituata care se declara fecioara!
Cine mai are incredere in clasa politica?! Vor urma alte curbe de sacrificiu pentru ca lacomia si nerusinarea puterii este fara margini, si nu se vad masuri concrete de stoparea a acestei tumori. Practic cine le-ar lua?

FORESKIN 26-05-2010 - 07:06

…recomandabil e un „Bot in Khoaie..”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult