Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fetiţă de 14 pusă să se prostitueze de mama ei

Fetiţă de 14 pusă să se prostitueze de mama ei

scris de Ziua Veche
2 afisari

O femeie în vârstă de 41 de ani este cercetată de poliţiştii şi procurorii constănţeni după ce împreună cu concubinul ei şi-a obligat fata în vârstă de 14 să întreţină relaţii sexuale cu peste o sută de bărbaţi.


Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanţa, Adina Florea, a declarat vineri, citat de Mediafax, că la sfârşitul săptămânii trecute a fost organizat un flagrant, femeia fiind prinsă în timp ce oferea serviciile sexuale ale fetei sale, în vârstă de 14 ani, pretinzând în schimb suma de 100 de lei. Anchetatorii au avut informaţii încă de acum un an, iar de atunci monitorizează acest caz. Ei au stabilit că minora a întreţinut până în prezent relaţii sexuale cu 65 de bărbaţi din Năvodari şi cu 45 de bărbaţi din Constanţa.

Adina Florea a mai spus că fetei îi erau aduşi clienţi de către mama sa, de concubinul acesteia şi chiar de bunica fetei, în vârstă de 65 de ani, care practica la rândul său prostituţia. “Clienţii erau procuraţi prin concubin, prin mamă, prin bunică. Din cercetări am aflat că după ce mama şi bunica întreţineau relaţii sexuale cu diverşi clienţi, bărbatul o oferea clienţilor şi pe fată”, a declarat Adina Florea. Ea a mai spus că fata este marcată de ceea ce i s-a întâmplat şi a povestit anchetatorilor prin ceea ce a trecut.

Anchetatorii continuă investigaţiile pentru a-i identifica pe toţi clienţii fetei, până în prezent reuşind prinderea a doi dintre aceştia, unul în vârstă de 54 de ani, iar celălalt de 61 de ani, care sunt cercetaţi în arest pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor. Adina Florea a mai precizat că mama fetei şi concubinul acesteia sunt cercetaţi şi ei în stare de arest preventiv, pentru proxenetism.

0 comentariu

pompiliu bota 27-05-2010 - 19:36

ÎNTOTDEAUNA PE FAZĂ! ZIUA VECHE VA DEVENI CEL MAI TARE ZIAR PE JUSTIŢIE ŞI NU NUMAI!

M_D_L 28-05-2010 - 05:53

Cred ca ati fost platiti sa faceti reclama la jocul 6 din 49, de asta l-ati adus in prim plan pe acest tip dubios.
Este criza si se cauta fraieri care sa cotizeze la firma lui Sokratis Kokkalis (pretin cu O. G. de la PDSR). Unii zic ca ar lucra pentru spionajul rusesc, dar eu cred ca este de-al americanilor si ca banii rezultati din smecherirea jocului 6 din 49 sunt pentru finantarea operatiunilor CIA din Europa de Est.

http://www.dezvaluiri.ro/mafiastatala/817-grecii-de-la-loteria-roman-sunt-de-fapt-rui.html

http://old.cotidianul.ro/loteria_a_primit_in_dar_de_la_greci_o_paguba_uriasa-24986.html

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult