Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fiica lui Gruia a ieşit în stradă după ce a fost împuşcată

Fiica lui Gruia a ieşit în stradă după ce a fost împuşcată

scris de M.A.
2 afisari

Vecinii familiei Gruia povestesc că, miercuri dimineaţă, la scurt timp după ce s-au auzit focurile de armă, fiica bărbatului a ieşit plină de sânge din locuinţă.

Nelu Gruia si fiica sa (hi5)

Nelu Gruia si fiica sa (hi5)

„A ieşit din curte plină de sânge, ne-a spus că este fata lui Gruia şi că a fost împuşcată atât ea cât şi mama ei de către domnul Gruia, imediat am auzit alte patru focuri de armă. Pe domnul Gruia l-am văzut împuşcat în zona inimii când l-au scos să-l bage în SMURD”, a declarat pentru MEDIAFAX unul dintre vecinii familiei. Acesta a mai spus că fata de 24 de ani locuia în Elveţia, unde a şi studiat, şi se reîntorsese acasă, la Craiova, în urmă cu puţin timp. „Nu am văzut-o decât de două ori în viaţa mea în cei patru ani de zile de când ne-am mutat. Azi a fost a doua oară. Ea locuia în Elveţia şi nici nu ştiam că se întorsese acasă „, a afirmat vecinul familiei Gruia.

„Pacienta este sabilă în momentul de faţă, operaţia este o reuşită din punctul de vedere al echipei de medici chirurgi care a intervenit. Însă, pronosticul este încă rezervat. Starea de sănătate a acesteia depinde de următoarele ore, în care se va vedea evoluţia pacientei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, citat de Realitatea.net. Tânăra avea două plăgi produse prin împuşcare în plămâni, atât în lobul inferior, cât şi în cel superior.

Apropiaţi ai familiei susţin că cei doi soţi se aflau în proces de divorţ şi din câte se pare conflictul dintre ei ar fi fost generat de o posibilă relaţie a fiicei lor cu o persoană pe care o cunoscuse în Elveţia, relaţie cu care Ion Gruia nu ar fi fost de acord.

Fostul politist Nelu Gruia era divorţat de soţia sa din luna februarie, decizia în acest sens fiind pronunţată de către magistraţii Judecătoriei Craiova, conform portalului instanţelor de judecată.

Fostul şef al Biroului de Arme de la Poliţia Judeţeană Dolj, Ion Gruia, şi-a împuşcat mortal, miercuri dimineaţă, soţia şi a rănit-o grav pe fiica sa.

1 comentariu

Sobru 13-04-2011 - 15:32

cine stie ce liberal mai era si asta, ca vad la Huhu, astia e rai de contrazicere, imediat le sare mustaru

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult