Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fiul lui Nati Meir risca puscaria ca si tatal sau

Fiul lui Nati Meir risca puscaria ca si tatal sau

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Fiul lui Nati Meir a fost retinut de procurorii DNA si prezentat Tribunalului Galati, vineri, cu propunere de arestare preventiva pentru trafic de influenta, transmite informeaza NewsIn. Or Meir, in varsta de 19 ani, fara antecedente penale, fiul fostului deputat PRM Nati Meir, a fost ridicat, joi seara, din locuinta sa din Capitala de catre procurorii DNA, care il acuza de trafic de influenta.


Potrivit anchetatorilor, tanarul ar fi pretins suma de 70.000 de euro de la mai multe persoane incarcerate in Penitenciarul cu Regim de Maxima Siguranta din Galati, cu promisiunea ca va interveni pe langă un judecator pentru a le inlesni eliberarea. Vineri, Or Meir a fost prezentat Tribunalului Galati cu propunere de arestare preventiva.
Nati Meir ispaseste in prezent o condamnare la trei ani de inchisoare pentru inselaciune cu un spor de pedeapsa de un an. El a fost acuzat pentru inselarea mai multor persoane carora le promisese locuri de munca in Israel. Nati Meir a fost ales ca deputat de Tulcea in legislatura 2004-2008 din partea PRM.

0 comentariu

Rasputin 19-05-2010 - 09:27

…la alegerile lui basinelu,
pesediştii la miting.

Vre-o diferenţă?

HAsbe 19-05-2010 - 16:01

Tataie: (1)bati apa in piua, uite ca n-au fost 60 000, deci nu stiau, pur si simplu, si ei, ca si tine, au vorbit ca sa se afle in treaba;(2)o fi adevarat ce spui de PSD, eu n-am fost, nu sunt si nu voi fi PSD-ist; da’ matale chiar crezi ca la noi nu sunt cetateni nemultumiti cu adevarat? adica sa nu fie PSD-isti dar sa fie nemultumiti? Astept cu nerabdare un raspuns direct sau indirect in alt articolas, tot aicea, la fel de analitic si destept!

Florin Budescu 19-05-2010 - 19:57

„(1)bati apa in piua, uite ca n-au fost 60 000, deci nu stiau, pur si simplu, si ei, ca si tine, au vorbit ca sa se afle in treaba”

Dupa cum observati, am citat o sursa, Jurnalul National. Se numeste Revista presei. „Tataie” cautati-l in acel ziar.

„(2)o fi adevarat ce spui de PSD, eu n-am fost, nu sunt si nu voi fi PSD-ist; da’ matale chiar crezi ca la noi nu sunt cetateni nemultumiti cu adevarat?”

Sunt convins ca exista astfel de cetateni si le respect indignarea. Problema este ca de foarte multi ani voteaza in asa fel, incat tara este greu guvernabila si toata lumea acuza pe toata lumea ca a fost la putere.

Acum: eu va propun sa acceptam cu totii solutiile tembele ale PSD (care nu are solutii) si sa asteptam sa dam faliment cu tara.

Pentru ca da, marirea TVA etc. la asta duce. Iar cei care plang acum ca li se micsoreaza salariile si pensiile, daca se vor bucura, in cazul in care nu se vor micsora, in cateva luni vor plange mai tare, ca nu le vor mai primi deloc.

Restul sunt vorbe de claca, de genul „uite cum se fura-n tara asta, hai sa nu se mai fure de-acum incolo nimic”, ori „sa luam de la parlamentari banii”, ca si cum cele cateva milioane de euro de acolo ne-ar ajuta cu ceva

Rasputin 20-05-2010 - 06:09

…nu eşti decît un propagandist băsist lamentabil.
Puţi de la o poştă.
Voi pedeliştii sunteţi disperaţi că veţi fi măturaţi de la putere şi va trebui să daţi socoteală de furăciunile voastre care au adus ţara la dezastru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult