Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fiul primarului din Deta a fost prins

Fiul primarului din Deta a fost prins

scris de D.S.S.
9 afisari

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră în urma altercaţiei produse sâmbătă noapte pe o terasă din oraş, în urma căreia trei tineri au ajuns la spital, a fost prins, vineri seară, la Timişoara, afirmă reprezentanţi ai IGPR.

Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a fost prins

La acţiunea de prindere a acestuia au participat echipaje ale Poliţiei Române şi ale DGIPI.

Bogdan Roman urmează să fie dus la instanţă pentru confirmarea mandatului de arestare emis pe numele său în lipsă.

Fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, a fost căutat de poliţişti, el fiind dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră în urma altercaţiei produse sâmbătă noapte pe o terasă din oraş, în urma căreia trei tineri au ajuns la spital.

Maşina lui Bogdan Roman a fost descoperită, marţi, în spatele blocului din Timişoara unde locuieşte prietena acestuia, fiind ridicată şi supusă unei expertize criminalistice. În maşina lui Bogdan Roman au fost găsite o bară metalică, o jachetă şi mai multe pete de sânge, pe scaunul din dreapta şoferului. Maşina, cu numere de Bucureşti, avea parbrizul spart, ceea ce ar confirma declaraţiile lui Călin Roman date în faţa magistraţilor din Deta, potrivit cărora la plecarea spre Timişoara maşina în care se afla împreună cu fratele său a fost atacată de prietenii şi rudele părţilor vătămate.

Alături de Bogdan Roman, în acest caz sunt cercetaţi şi Călin Roman, celălalt fiu al primarului din Deta, şi alte trei persoane. De altfel, luni seară, Judecătoria Deta a decis arestarea pentru 29 de zile a lui Călin Roman şi a lui Radu Gherghel, Daniel Vasile Bîrzan şi Valentin Pavel Strîmtu, în timp ce pe numele lui Bogdan Roman s-a emis mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile, el fiind suspectat că a tăiat cu sabia trei tineri în urma conflictului din Deta.

1 comentariu

Americanul 29-07-2011 - 21:55

intr-o tara criminala,corb la corb nu-si scoate ochii

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult