Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Fiul primarului din Deta a înjunghiat trei tineri. Poliţia nu a intervenit

Fiul primarului din Deta a înjunghiat trei tineri. Poliţia nu a intervenit

scris de D.S.S.
4 afisari

Fiul primarului din localitatea Deta, judeţul Timiş, Bogdan Daniel Roman, este căutat de poliţişti, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a înjunghiat trei tineri cu un cuţit, în urma unui conflict izbucnit pe o terasă din centrul oraşului, victimele fiind transportate la spital.

Bogdan Daniel Romana injunghiat trei tineri

Una dintre victimele internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara în urma altercaţiei de la terasa din centrul oraşului Deta, din noaptea de sâmbătă spre duminică, Ştefan Alexandru, a declarat, corespondentului Mediafax că fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, l-a tăiat cu o sabie pe spate deoarece a refuzat să plătească „taxă de protecţie„, iar Poliţia nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

M-a tăiat pentru că nu am vrut să îi dau 5.000 de euro. De ce să îi dau? Poliţia era acolo si nu a făcut nimic„, a spus Alexandru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, în momentul izbucnirii altercaţiei, o patrulă a Poliţiei Deta se afla la 50 de metri de locul incidentului şi a intervenit imediat, însă grupul agresorilor, care era format din patru persoane, a fugit. Mezdrea a precizat că la Deta s-a deplasat o comisie de control a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş care va stabili dacă poliţiştii au intervenit sau nu pentru aplanarea conflictului izbucnit pe terasa din centrul oraşului.

Pe de altă parte, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timiş, cei doi bărbaţi internaţi după altercaţia de la Deta au mai multe plăgi tăiate pe spate, însă sunt în afara oricărui pericol. Conform reprezentanţilor Spitalului Deta, a treia victimă a avut răni uşoare şi a fost externată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta a izbucnit un conflict între mai multe persoane, în urma căruia trei tineri au fost răniţi „cu o armă albă„. Ea a precizat că o patrulă de Poliţie care trecea prin zonă a intervenit pentru aplanarea conflictului, însă agresorul a reuşit să fugă înainte ca oamenii legii să ajungă la faţa locului.

Conform anchetatorilor, agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman, de 31 de ani, fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman.

Bogdan Daniel Roman i-a înjunghiat pe cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, doi dintre răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, iar al treilea la spitalul din Deta. Mădălina Mezdrea a mai spus că pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port fără drept în locuri publice a unei arme albe, iar la ora transmiterii acestei ştiri, el este căutat de oamenii legii.

 

2 comentarii

adrian 24-07-2011 - 17:07

tot judetul timis ii cunoaste pe fii primarulul si violentele savarsite de acestia,iar politia Deta este la curent ,dar asa se intampla peste tot,la numai 25 km in localitatea Gataia ,jud.Timis, primarul PDL cercetat in mai multe dosare penale, cu fiul impus de catre acesta contra unor servicii la o firma italiana,cu nora in functia de director la spitalul de psihiatrie,angajata a statului pe banii nostri, cand singurul sef de politie din gataia care nu a fost de acord cu primarul a fost mutat ,la ce sa ne mai asteptam?

Liviu 24-07-2011 - 17:40

Parca nu si noi toti cunoastem mismasurile care se fac in jurul nostru si nu zicem nimic ? Trebuie sa ajunga cate un cretin sa ne impuste sau sa ne bata pe noi sau vreo ruda de-a noastra ca sa luam in sfarsit atitudine … Daca nu ni se intampla noua nimic (inca) atunci mergem mai „inainte” !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult