Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE Fiul senatoarei Placinta retinut pentru 24 de ore si acuzat de tentativa de omor

UPDATE Fiul senatoarei Placinta retinut pentru 24 de ore si acuzat de tentativa de omor

scris de Ziua Veche
3 afisari

.

UPDATE 17.30: Fiul senatoarei Sorina Plăcintă a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, de către procurorii bucureşteni, fiind acuzat de tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri, au declarat surse judiciare, citate de Mediafax.


Iniţial, tânărul a dat o scurtă declaraţie la spital, unde a ajuns după conflict, însă susţinerile sale au fost infirmate de martorii scandalului, astfel că a fost convocat la Parchet. În urma audierii tânărului, procurorii au decis emiterea unei ordonanţe de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele său, urmând să propună instanţei arestarea preventivă a lui Răzvan Andrei Plăcintă.

 

UPDATE 16.30: „Referitor la incidentul din 6 decembrie, a.c., în care a fost implicat fiul meu, Andrei Răzvan Plăcintă, doresc să fac precizările cuvenite pentru o informare corectă a opiniei publice. Andrei Răzvan este un tânăr responsabil, de 20 de ani. În cazul în care vor fi demonstrate informaţiile prezentate public, el va răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat. Doar ancheta instituţiilor abilitate poate stabili dacă el a acţionat în legitimă apărare, sau a comis o greşeală. Cred în justiţie, cred în principiul că legea se aplică tuturor, cu aceeaşi unitate de măsură. Crezul meu în acest principiu reprezintă singura mea implicare politică în acest incident”, susţine senatorul Sorina Plăcintă, într-un comunicat de presă.

UPDATE 14.45: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis o anchetă în cazul incidentului în care a fost implicat luni seara, în zona Berzei din Capitală, Răzvan Andrei Plăcintă, fiul senatorului PDL Sorina Plăcintă. Parchetul îl cercetează pe Răzvan Andrei Plăcintă, în vârstă de 20 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, transmite Agerpres. 

 UPDATE 13.45: „Pacientul (n.red. – Răzvan Plăcintă) s-a prezentat aseară la Camera de Gardă, a fost tratat de serviciul de urgenţă. Prezenta leziuni superficiale şi serviciul nostru de chirurigie plasticpă a intervenit şi a fost externat în urmă cu o oră. Pacientul era în afara oricărui pericol. Nu prezenta semne că ar fi consumat etnobotanice. S-ar prelevat probe de sânge şi s-au tratat rănile”, a declarat, la Realitatea TV, medicul Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar. 

13.23: Fiul senatoarei Sorina Plăcintă este acuzat de tentativă de omor după ce a lovit cu maşina o persoană.  Cazul este anchetat de Parchet, transmite RealitateaTV. „Este un bărbat tânăr responsabil care are 20 de ani, va răspunde pentru ceea ce a făcut şi legea îşi va urma cursul. Eu cred că toate întrebările trebuie să îi fie puse lui. Este major”, a spus Sorina Plăcintă la Realitatea TV în legătură că incidentul în care a afost implicat fiul său.

.Andrei Răzvan Plăcintă, fiul Sorinei Plăcintă, fost ministru al transportului a produs noaptea trecută un scandal imens pe străziule Capitalei. Incidentul s-a petrecut pe Strada Berzei din Capitală. Andrei Plăcină  s-a luat la ceartă în mijlocul străzii cu iubita sa. Martorii susţin că aceasta a fost lovită de mai multe ori, transmite si Antena3. La un moment dat, un alt trecător, care a văzut întreaga scenă, a încercat să intervină folosindu-se de arma din dotare. Tânărul scandalagiu s-a urcat însă în maşină şi şi a încercat să-l lovească pe acesta. Bărbatul care a încercat să aplaneze conflictul dintre cei doi a fost transportat la spital, cu piciorul rupt.

Marţi dimineaţă, fară să ştie cine este protagonistul, presa scria despre bilanţul unei neînţelegeri în cuplu: o femeie bătută, un bărbat călcat de maşină, mai multe focuri de armă şi două autoturisme avariate.  Un tânăr a provocat un adevărat scandal luni spre marţi noaptea, în Capitală când a aflat că prietena sa vrea să se despartă de el. Martorii spun că agresorul consumase produse etnobotanice.
Tânărul nu a mai ţinut cont de nimic. A început să îşi lovească prietena în plină stradă şi i-a vandalizat maşina. Un trecător a încercat să o scape pe fată din mâinile tânărului, însă acesta a fost de neoprit. Mai mult, salvatorul a devenit victimă. „A încercat un băiat să îi despartă, un om în vârstă şi el s-a enervat, s-a suit la volan şi a început să facă piruete cu maşina pe aici, să se învârte cu maşina şi a dat peste om. A încercat să îl calce de câteva ori, omul s-a ferit, s-a împiedicat de şina de tramvai şi s-a urcat cu maşina peste el”, a declarat un martor. Victima a fost salvată, la rândul ei, de un alt trecător, care a tras câteva focuri de armă pentru a-l scăpa. Bărbatul, călcat de maşină, s-a ales cu un picior rupt şi a fost operat luni spre marţi noaptea. Martorii spun că agresorul consumase produse etnobotanice. De altfel incidentul s-a petrecut în faţa unui magazin care vinde astfel de marfă.Stire in curs de actualizare

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult