Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Florenta: Un roman s-a “ascuns” in sediul politiei dupa ce a furat o borseta

Florenta: Un roman s-a “ascuns” in sediul politiei dupa ce a furat o borseta

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Un roman care furase o borseta dintr-o masina, la Florenta, s-a ascuns, din greseala, intr-o sectie de politie, crezand ca este un oficiu postal, informeaza pagina online a agentiei ANSA.


Incidentul a avut loc in orasul italian Florenta. Romanul furase o borseta dintr-un autoturism si fugise cu o bicicleta, fiind urmarit de proprietarii masinii, transmite Mediafax. La un moment dat, romanul a intrat direct in sediul politiei municipale din Florenta. A fost urmat de cele doua victime care le-au explicat situatia agentilor de politie. Luat la intrebari, suspectul a fost nevoit sa isi recunoasca fapta si a fost arestat. Romanul a explicat ca a intrat in sectia de politie din greseala, confundand-o cu un oficiu postal.

0 comentariu

FORESKIN 26-05-2010 - 09:15

…reportaj despre MITUIRILE GUVERNATORILOR DE BANCI NATIONALE a mai multor tari care au adoptat BANCNOTELE DIN PLASTIC… IN DESCHIDERE – sant 3 bancnote nigeria – 500 lei RO – si indonezia…. CRED ca i-a venit timpul lui Mugurel – sa-l transplantam la racoare.. Jilava ?

lica 15-07-2010 - 18:09

Hotarat lucru cel mai slab si neperformant premier din toata istoria de veacuri a Romaniei este fara doar si poate vorba despre tovarasul EMIL BOC. Dumnealui are o oarece scuza , deoarece este cazut in cap si nu isi mai revine iar acest lucru s-a vazut la tv. la emisiunea lui Andrei gheorghe, de o tara intreaga si degeaba i-a dat cu oul in cap tatal sau ca nu isi mai revine din prostie , cu diferenta ca asa cum este orice prost este si foarte fudul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult